Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥΤΕ Ε.Ε. ΟΥΤΕ BRICS! ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΟΙ ΛΑΦΑΖΑΝΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ… ALBA ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΡΕΝΑΔΑ, ΑΝΤΙΓΚΟΥΑ ΚΑΙ ΣΑΝΤΑ ΛΟΥΤΣΙΑ!

Γράφει ο Αντίοχος Τελικά, έχει δίκιο ο λαός μας, που λέει πως «κανένας καλός δε χάνεται». Μέσα, λοιπόν, σ’ αυτή τη μαυρίλα που υπάρχει...

Γράφει ο Αντίοχος

Τελικά, έχει δίκιο ο λαός μας, που λέει πως «κανένας καλός δε χάνεται». Μέσα, λοιπόν, σ’ αυτή τη μαυρίλα που υπάρχει γύρω μας, με την Ε.Ε. και τους BRICS να σφυρίζουν αδιάφορα, μια αχτίδα φωτός έλαμψε για την Ελλάδα μας! Οι περιβόητοι Λαφαζανίστας ανακάλυψαν τον… τρίτο δρόμο για την… κοινωνική απελευθέρωση και τον σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας μας (τώρα που αρχίζουμε και… συνηθίζουμε, όπως είπε ο σ. Λαπαβίτσας) στο πλευρό των ALBA. Τι’ ναι πάλι τούτο; Η «Μπολιβαριανή Συμμαχία των Λαών της Αμερικής»!
Έτσι, με ένα ξέχειλο από… εθνική υπερηφάνεια δημοσίευμά της, η λενινιστική-μπολιβαριανή iskra των Λαφαζαναίων, μας δείχνει το δρόμο της… σωτηρίας μας. Δώστε βάση:

«H ΜΠΟΛΙΒΑΡΙΑΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (ALBA) ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Έντεκα αρχηγοί χωρών, που συμμετέχουν τη διακρατική συμμαχία ALBA-TCP* εκφράζουν τη στήριξή τους στον ελληνικό λαό και την ελληνική κυβέρνηση καταδικάζοντας παράλληλα την ασύμμετρη επίθεση που πραγματοποιείται εναντίον της αληθινής δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα…».

Ας δούμε τώρα τις 11 χώρες- μέλη της ALBA, που θα μας… σώσει, καθώς –όπως μας πληροφορούν με νόημα οι Λαφαζανίστας- «έχουν αναπτύξει μορφές ενεργειακής, εμπορικής αλλά και νομισματικής συνεργασίας». Είναι οι εξής παγκόσμιοι… κολοσσοί: Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, Βολιβία, Κούβα, Άγιος Δομίνικος, Εκουαδόρ, Γρενάδα, Νικαράγουα, Άγιος Χριστόφορος και Νέβις, Σάντα Λουτσία, Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες και η Βενεζουέλα.

(ΥΓ) 1: Τα σχόλια των Λαφαζανίστας αναγνωστών, είναι θριαμβευτικά. Σας παρουσιάζουμε ένα, έτσι για… δείγμα: «Θεωρώ ότι είναι πολύ θετική η υποστήριξη αυτή για την Ελλάδα που θα την βγάλει από το οικονομικό περιθώριο και από την απομόνωση».
(ΥΓ) 2: Παρά την ολοφάνερη ευκαιρία να βγούμε από το… οικονομικό περιθώριο, υπάρχουν και κάποιοι… δύσπιστοι σύντροφοι (ή μήπως πράκτορες του Σόιμπλε; – θερμή παράκληση να επιληφθεί η… επαγρύπνηση και να το διευκρινίσει άμεσα), που θέτουν κάτι πολύ… πεζά ερωτήματα όπως: «Σε χρήμα, πως μεταφράζεται ακριβώς αυτή η υποστήριξη; Πόσα μας “χαρίζουν”;».
(ΥΓ) 3: Γεια σου Λαφαζάνη με τα ωραία σου!
(ΥΓ) 4: Ε ναι, είναι σίγουρο πως τέτοια ΝΟΥΜΕΡΑ δεν έχουνε ξαναπεράσει από την Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.