Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕΡΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΜΟΣΧΑΣ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ: ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΟΝΑΧΗ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΗΣ - ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΕΒ

Σερί δολοφονιών κληρικών διακαιοδοσίας πατριαρχείου Μόσχας στο Κιέβο.Σε 3 ημέρες δολοφονήθηκαν 1 ιερέας και μια καλόγρια. Δολοφονημένη βρ...



Σερί δολοφονιών κληρικών διακαιοδοσίας πατριαρχείου Μόσχας στο Κιέβο.Σε 3 ημέρες δολοφονήθηκαν 1 ιερέας και μια καλόγρια. Δολοφονημένη βρέθηκε σήμερα η μοναχή Alevtina της Μονής Φλωρόφσκυ.Το θύμα εντοπίστηκε με τα χέρια του δεμένα εντός του προσωπικού του χώρου.

Την ανακοίνωση αυτή έκανε σήμερα ο πρωθιερέας Βλαντίμιρ Γκάμαρη , προιστάμενος του καθεδρικού ναού των Αγίων Μπόρις και Gleb στο Ramenskoye.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε αναφορά από το Κίεβο: η μοναχή Alevtina της μονής Φλωρόφσκυ δολοφονήθηκε. Το σώμα βρέθηκε στο διαμέρισμα του με τα χέρια δεμένα ».

Η μονή της Θείας Αναλήψεως (Φλωρόφσκυ) επιβεβαίωσε τη δημοσίευση για το θάνατο της καλόγριας στο «Ukraina.Ru». (ukraina.ru 29.07.2015)

Λίγο πριν στο Κιέβο και πάλι κατέληξε στα τραύματά του ο εφημέριος του Ναού της Μάρτυρος Τατιάνας π.Nikolaev που στις 26 Ιουλίου πυροβολήθηκε εξ επαφής και στο κεφάλι με δύο σφαίρες από 2 αγνώστους.Ο ιερέας παρέμεινε σε κωματώδη κατάσταση για 3 ημέρες και σήμερα υπέκυψε.( 29.07.2015 church.ua tvzvezda)

DIMPENEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.