Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΑΘΟΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΓΚΙΡ! ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ Ο ΣΧΟΙΝΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΙΤΟΥΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ...

Πολλοί είναι οι stars του εξωτερικού που λατρεύουν τη χώρα μας και το έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια με το να ταξιδεύουν σε γνωστά...



Πολλοί είναι οι stars του εξωτερικού που λατρεύουν τη χώρα μας και το έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια με το να ταξιδεύουν σε γνωστά ελληνικά νησιά. Ανάμεσά τους ο Tom Hanks, η Madonna, ο Harrison Ford και τώρα -όπως πιστέψαμε για μια στιγμή πριν αποκαλυφθεί η “απάτη”-, ο Richard Gere.

Ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος βρισκόταν με την Καίτη Γαρμπή, τη Σαμάνθα Αποστολοπούλου και τονΓιώργο Γιγουρτάκη στο αεροδρόμιο της Μυκόνου έβγαλαν μια φωτογραφία νομίζοντας πως ο άνθρωπος που είχαν μπροστά τους ήταν ο Richard Gere και έγραψαν τη σχετική λεζάντα στους λογαριασμούς τους στα social. Προφανώς, ο άνθρωπος που θεώρησαν πως είναι ο γνωστός ηθοποιός δεν διέψευσε την αρχική τους εντύπωση, όπως όμως διαπίστωσε πολύ σύντομα η παραπάνω παρέα, ο άντρας που φωτογραφήθηκαν μαζί δεν ήταν ο ηθοποιός αλλά κάποιος σωσίας του που αρέσκεται στο να κάνει αυτή την “πλάκα” σε όποιον τον μπερδεύει με τον Gere.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.