Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ!!!

Μια σατανική ηλικιωμένη, γνωστή και ως «γιαγιά αντεροβγάλτης», κατέγραφε σε ημερολόγιο τα ειδεχθή εγκλήματα που διέπραττε τις τελευταίες ...

Μια σατανική ηλικιωμένη, γνωστή και ως «γιαγιά αντεροβγάλτης», κατέγραφε σε ημερολόγιο τα ειδεχθή εγκλήματα που διέπραττε τις τελευταίες δυο δεκαετίες. Η 68χρονη Tamara Samsonova φέρεται να είναι μια serial killer που αποκεφάλιζε και ακρωτηρίαζε τα θύματά της, μετατρέποντας την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας σε πεδίο δράσης της.

Η πρώην υπάλληλος ξενοδοχείου, έγραψε με λεπτομέρειες τα όσα φρικαλέα έπραττε, στα αγγλικά, ρώσικα και γερμανικά, έχοντας μαζί με τα αιματοβαμμένα ημερολόγια και βιβλία μαύρης μαγείας. Η ηλικιωμένη συνελήφθη αυτή την εβδομάδα, όταν κάμερα ασφαλείας την κατέγραψε να μεταφέρει ανθρώπινα μέλη μέσα σε πλαστικές σακούλες.

Η αστυνομία τώρα συγκρίνει τις σημειώσεις της με ανεξιχνίαστες υποθέσεις όπου τα θύματα είχαν ακρωτηριαστεί. Η Samsonova συνελήφθη μετά τον εντοπισμό του ακέφαλου σώματος της 79χρονης Valentina Ulanova-της οποία φρόντιζε-, σε περιοχή της Αγίας Πετρούπολης. «Βρέθηκε ημερολόγιο όπου η γυναίκα περιγράφει τις δολοφονίες που έκανε εδώ και δέκα χρόνια. Τώρα, η αστυνομία ανοίγει τους φακέλους των άλυτων υποθέσεων της τελευταίας εικοσαετίας», ανέφερε χαρακτηριστικά αστυνομική πηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.