Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε, ΡΕ ΤΡΕΛΑ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ... ΑΛΙΓΑΤΟΡΑ!!!

Σε ένα περίεργο είδος γάμου προχώρησε ο δήμαρχος του Μεξικού. Ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, έναν αλιγάτορα! Ό...

Σε ένα περίεργο είδος γάμου προχώρησε ο δήμαρχος του Μεξικού. Ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, έναν αλιγάτορα!
Όχι ο δήμαρχος δεν τρελάθηκε καθόλου. Ο γάμος αυτός θεωρείται κατά κάποιον τρόπο έθιμο, καθώς ο γάμος του δημάρχου, με την μετενσάρκωση της πριγκίπισσας Μαρίας Ιζαμπέλας, την οποία διέκριναν στα μάτια του αλιγάτορα, πιστεύεται ότι θα φέρει ευημερία στο χωριό.

Η ετήσια αυτή τελετή θεωρείται πως θα φέρει ψάρια, γαρίδες και θαλασσινά στην περιοχή, αυξάνοντας τη λεία των ψαράδων της πόλης Σαν Πέδρο Χουαμελούλα, στην ακτή του Ειρηνικού ωκεανού.

Ντυμένη με το κάτασπρο φόρεμά της, η νύφη έφτασε, φιμωμένη φυσικά για να αποφευχθεί κάποιο ατύχημα, ενώ πριν την τελετή είχε λάβει χώρα η βάφτισή της.

Μετά τις τελετές, ακολούθησε το πατροπαράδοτο γλέντι, στο οποίο, η νύφη, φυσικά, άλλαξε φόρεμα και έβαλε κάτι πιο ανάλαφρο και απολάμβανε τα βλέμματα των καλεσμένων στα χέρια του νέου της συζύγου.

Βέβαια δεν υπάρχουν πληροφορίες τι έχει απογίνει η περσινή νύφη του δημάρχου Ρόχας, ή τι απέγιναν οι ανταγωνίστριες της φετινής νύφης.

1 σχόλιο

  1. Θα ήθελα να ήμουν από μια μεριά να βλέπω, στο δωμάτιο, για την πρώτη νύχτα του γάμου... τι αρρωστημένα είναι αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.