Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ»... ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...!!! ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ...!!!

«Οι συνθήκες διεξαγωγής του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα δεν πληρούν τις διεθνείς προδιαγραφές» απεφάνθη το Συμβούλιο της Ευρώπης. Την α...


«Οι συνθήκες διεξαγωγής του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα δεν πληρούν τις διεθνείς προδιαγραφές» απεφάνθη το Συμβούλιο της Ευρώπης.

Την απόφαση-βόμβα του ευρωπαϊκού θεσμού μετέδωσε το Associated Press. Ουσιαστικά, το Συμβούλιο κρίνει άκυρο το δημοψήφισμα αναφέροντας τα προβλήματα που υπάρχουν και σχετίζονται με την έλλειψη χρόνου, καθώς το μικρό χρονικό διάστημα από την ανακοίνωσή του δεν θεωρείται ικανοποιητικό.

Ο γενικός γραμματέας του δήλωσε ότι κατ' αρχάς τίθεται θέμα χρόνου, αφού απαιτείται περιθώριο τουλάχιστον δύο εβδομάδων για να αποφασίσουν οι πολίτες, αλλά και ζήτημα σαφήνειας του ερωτήματος.

Το Συμβούλιο της Ευρώπης είναι διεθνής, ανεξάρτητος οργανισμός, που σε νομικό επίπεδο ασχολείται με τα ανθρώπινα δικαιώματα, τη δημοκρατική ανάπτυξη, την επιβολή των νόμων και την πολιτιστική συνεργασία. Σε αυτό συμμετέχουν 47 χώρες. zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.