Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΔΥΤΩΝ!!!

Τον απόλυτο τρόμο στα βάθη του ωκεανού έζησαν δύτες, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση από πεινασμένο λευκό καρχαρία Και μπορεί η Hillary Rae Pe...

Τον απόλυτο τρόμο στα βάθη του ωκεανού έζησαν δύτες, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση από πεινασμένο λευκό καρχαρία Και μπορεί η Hillary Rae Petroski να βρισκόταν μέσα σε προστατευτικό κλουβί, ωστόσο από τα ουρλιαχτά της εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς την αίσθηση που «ηλέκτρισε» όλο της το σώμα, βλέποντας το μέταλλο να λυγίζει μέσα στα δολοφονικά σαγόνια του υποψήφιου θηρευτή της!

Για καλή τύχη ωστόσο της Αμερικανίδας και των φίλων της, το κλουβί κατάφερε τελικά να αντέξει το (όχι και τόσο πρωτοφανές) μένος του τεσσάρων περίπου μέτρων καρχαρία, ο οποίος τελικά αποφάσισε πως οι σπάνιοι και εκλεκτικοί «μεζέδες», που βρέθηκαν στο διάβα του, δεν άξιζαν τόσο ιδρώτα, αποφασίζοντας τελικά να αλλάξει το μενού του.

Όπως και να έχει, η εμπειρία των τουριστών στη Νότια Αφρική θα τους μείνει αξέχαστη για το λάθος μάλλον λόγο. Παρόλα αυτά κέρδισαν το δικό τους μικρό κομμάτι από την πίτα της διαδικτυακής δημοσιότητας, αφού ένας από αυτούς βρήκε το θάρρος και την ψυχραιμία να απαθανατίσει την επίθεση που δέχθηκαν με την υποβρύχια κάμερα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.