Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...!! ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ... ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ!

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους ξένων καναλιών - Αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές Με επεισόδια εξελίσσεται η συγκ...


Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους ξένων καναλιών - Αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές

Με επεισόδια εξελίσσεται η συγκέντρωση του «όχι» στο Σύνταγμα, καθώς οι πληροφορίες κάνουν λόγο για επεισόδια μικρής έκτασης γύρω από το υπουργείο Οικονομικών μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών.

Αποπνικτική είναι αυτή την ώρα η ατμόσφαιρα στο Σύνταγμα προς την οδό Μητροπόλεως, καθώς σημειώθηκε ένταση και επεισόδια ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές, μέλη της Ανταρσύα και του ΣΥΡΙΖΑ που κατευθύνονταν προς τη συγκέντρωση του «όχι».

Περίπου 500 άτομα, φορώντας κράνη και κουκούλες και κρατώντας κοντάρια και δοκάρια, ανέβαιναν την οδό Ξενοφώντος, από το Μοναστηράκι, όταν ήρθαν τετ-α-τετ με τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ.

Το ελικόπτερο της Αστυνομίας πετά πάνω από το χώρο της συγκέντρωσης των υποστηρικτών του «όχι» στο Σύνταγμα, ενώ ήδη οι αστυνομικοί που βρίσκονται στο χώρο προχώρησαν στην προσαγωγή ενός άντρα. Τραυματισμοί δεν έχουν αναφερθεί.



PROTOTHEMA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.