Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΛΜΥΡΑ: ΕΤΣΙ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ... ΜΕ ΑΙΜΑ!

Αυτες ειναι οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τη σημερινή Παλμύρα. Η αρχαία πόλη, κάποτε φημιζόταν για τις πολιτιστικές της εκδηλώσεις, ω...



Αυτες ειναι οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τη σημερινή Παλμύρα. Η αρχαία πόλη, κάποτε φημιζόταν για τις πολιτιστικές της εκδηλώσεις, ωστόσο το σαββατοκύριακο που μας πέρασε το μνημείο, που βρίσκεται στη λίστα παγκοσμιας κληρονομιάς της UNESCO, ηταν ο χώρος όπου οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους δολοφόνησαν 25 σύρους στρατιώτες.

Ωστόσο οι τζιχαντιστές του Ισλαμικου Κράτους εχουν αφήσει να εννοηθεί οτι θα καταστρέψουν κάποια απο τα αγάλματα στην πόλη αλλα θα αφήσουν την ίδια την πόλη άθικτη.
Η εκτέλεση των στρατιωτών στην αρχαία πόλη εχει συγκριθεί στα μεσα κοινωνικής δικύωσης με το καθεστώς του Άσαντ.

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανήρτησε βίντεο διάρκειας δέκα λεπτών το Σάββατο με την ομαδική εκτέλεση από εφήβους δεκάδων στρατιωτών του συριακού καθεστώτος στο ρωμαϊκό θέατρο του αρχαιολογικού χώρου της Παλμύρας. Οι εκτελέσεις βιντεοσκοπήθηκαν λίγο μετά τις 21 Μαΐου, οπότε οι δυνάμεις των τζιχαντιστών κατέλαβαν την Παλμύρα, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.