Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ «ΜΙΜΑΚΟ»... ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ! Θα σαλτάρω. Το έγραψε η «Bild», η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας. Απίστευτο. Και το έγραψε...



ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ!

Θα σαλτάρω. Το έγραψε η «Bild», η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας. Απίστευτο. Και το έγραψε όχι με χιούμορ τευτονικό, βαρύ και μαύρο. Σχεδόν έκανε καταγγελία εκφράζοντας κατάπληξη και αγανάκτηση.

Ξέρεις, από την εποχή του θρυλικού Νέστορα, του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Κώστα Νεστορίδη, δηλαδή εδώ και 50 χρόνια, άρχισε η μόδα να κατεβαίνουν υποψήφιοι βουλευτές, όχι παραδοσιακοί πολιτικοί. Καλλιτέχνες, κυρίως ηθοποιοί, ακόμα και ποδοσφαιριστές, στη δημοτικότητα των οποίων πόνταραν τα κόμματα.

Ο Νεστορίδης, για παράδειγμα, ήταν υποψήφιος με το κόμμα των Προοδευτικών του Σπύρου Μαρκεζίνη. Για σκέψου να γινόταν υπουργός ο Γκιωνάκης, που κι αυτός μια φορά εκτέθηκε πολιτικά. Άλλο βουλευτής, άλλο υπουργός. Μη κυττάς που σήμερα όλα μπουρδελιάστηκαν. Θα έπεφτε το γέλοιο της αρκούδας πριν από 50 χρόνια αν γινόταν υπουργός ο Χατζηχρήστος και ο Αυλωνίτης, ο Βέγγος και ο Σταυρίδης, όπως σήμερα ο Παύλος Χαϊκάλης.

Όχι πως δεν είναι σοβαρός άνθρωπος ο ηθοποιός Χαϊκάλης. Ο τύπος, όμως, δεν είδε με καλό μάτι την υπουργοποίησή του, όπως άλλωστε ο κόσμος δεν τον ψήφισε γιατί είναι καλός πολιτικός, αλλά επειδή είναι συμπαθής σαν κωμικός, επειδή τον γνωρίζει από τα σήριαλ της τηλεόρασης.

Επί του θέματος. Με το που γίνεται υπουργός ο Χαϊκάλης η Bild έγραψε ότι ο εν λόγω βουλευτής στο παρελθόν είχε συγκρίνει την Μέρκελ με τον Χίτλερ κι είχε εκδηλώσει θαυμασμό στην 17 Νοέμβρη. Απίστευτο. Πήραν στα σοβαρά τον Παύλο Χαϊκάλη.

Ο κάθε βουλευτής πετάει μια παπαρδέλα. Σήμερα έτσι, αύριο γιουβέτσι. Ασόβαρο να τον πάρεις στα σοβαρά, όταν τα εννέα στα δέκα που βγαίνουν στον αέρα έχουν τη σκοπιμότητα των εντυπώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.