Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΥΓΕΝΟΥΣ... ΟΔΗΓΗΣΗΣ! ΓΛΑΡΟΣ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΧΑΛΑΡΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΑΙ 6 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΝΕ... ΚΑΡΟΤΣΑ! (VID)

Ξέρετε τι είναι χειρότερο από τους Έλληνες οδηγούς; Οι Έλληνες πεζοί. Και τι είναι χειρότερο από αυτούς; Τα ζώα πεζοί. Αυτά τα τελευταί...



Ξέρετε τι είναι χειρότερο από τους Έλληνες οδηγούς; Οι Έλληνες πεζοί. Και τι είναι χειρότερο από αυτούς; Τα ζώα πεζοί. Αυτά τα τελευταία όχι μόνο στην Ελλάδα. Κι αυτό γιατί όταν βρίσκονται στο δρόμο συμπεριφέρονται σαν... ζώα! Άλλες φορές το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μοιραίο για τα ζώα, άλλες για τον οδηγό και άλλες μπορεί απλά να γελάμε με αυτό που έχει προκληθεί στο δρόμο.

Συνήθως οι χειρότερες είναι οι γάτες που πετάγονται στη μέση του δρόμου εντελώς ξαφνικά και είναι πολλές φορές αδύνατο να κόψεις ταχύτητα και να μην γίνει το κακό. Όμως και ο γλάρος του βίντεο δεν πάει πίσω. Επειδή προφανώς έχει συνηθίσει στην αραιή κυκλοφορία των θαλασσών θεώρησε ότι το ίδιο συμβαίνει και στο δρόμο. Έτσι μόλις βρήκε λίγο κενό, ξεκίνησε τη χαρωπή του διάβαση.

Ελάτε όμως που εκείνη την ώρα έρχονταν σφαίρα τα αυτοκίνητα. Κι αφού γλύτωσε στο τσακ να γίνει πίτα από το πρώτο, ανάγκασε το δεύτερο να σταματήσει τόσο απότομα που από πίσω του κόλλησαν άλλα 5 οχήματα και η φάση θύμιζε τρενάκι. Ο γλάρος έμεινε ατάραχος, το αυτάκι δεν ίδρωσε και δεν του ήρθε καν να ανοίξει τα φτερά και να περάσει το δρόμο πετώντας. Πρώτα έκανε τη ζημιά και μετά αποφάσισε να πετάξει.

Ένα μπράβο πάντως στον οδηγό που πρόσεχε και είχε την ψυχραιμία να σταματήσει.

KOOLNEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.