Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΟΦΛΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΗΣ 30ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ...!!!

Στο πλαίσιο των εντατικών διαβουλεύσεων που έχουν ήδη ξεκινήσει, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας μιλά τηλεφωνικά με πολλούς αρχη...



Στο πλαίσιο των εντατικών διαβουλεύσεων που έχουν ήδη ξεκινήσει, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας μιλά τηλεφωνικά με πολλούς αρχηγούς κρατών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησε και με την επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε με την επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ μετά τις εξελίξεις με το αποτέλεσμα του δημοψήφισματος.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Bloomberg, η κα Λαγκάρντ ξεκαθάρισε στον Έλληνα πρωθυπουργό πως το ΔΝΤ μπορεί να προσφέρει βοήθεια μόνο σε τεχνικό επίπεδο.

Σχετικά με χρήματα, έγινε επίσης ξεκάθαρο από το ΔΝΤ πως δεν μπορεί να προβεί σε οποιαδήποτε εκταμίευση προς την Ελλάδα, καθώς εκκρεμεί ακόμα η πληρωμή της 30ης Ιουνίου που έχει καταστεί πλέον ληξιπρόθεσμη. newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.