Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ: ΕΝ ΜΕΣΩ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ «ΨΑΡΕΥΟΥΝ» ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ «ΟΧΙ» ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ 230 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ!

Την ίδια ώρα αποκαλυπτικές είναι οι αποφάσεις στην Διαύγεια του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, βάσει των οποί...


Την ίδια ώρα αποκαλυπτικές είναι οι αποφάσεις στην Διαύγεια του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, βάσει των οποίων επιστρέφουν στο υπουργείο τις τελευταίες εβδομάδες πάνω από 70 υπάλληλοι που είχαν μπει σε καθεστώς διαθεσιμότητας

Tην απόφαση επαναπρόσληψης των 230 απολυμένων του μετρό, λίγες μέρες πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα έλαβε η κυβέρνηση, υλοποιώντας το νόμο Κατρούγκαλο, που φέρνει πίσω όλους τους απολυμένους αλλά και όσους δημόσιους υπαλλήλους είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα.






Την ίδια ώρα αποκαλυπτικές είναι οι αποφάσεις στην Διαύγεια του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, βάσει των οποίων επιστρέφουν στο υπουργείο τις τελευταίες εβδομάδες πάνω από 70 υπάλληλοι που είχαν μπει σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

"Την ώρα που η χώρα καταρρέει, που οι συνταξιούχοι σχηματίζουν ουρές έξω από τράπεζες για να πάρουν μέρος της σύνταξής τους, που κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα έχει νεκρώσει, η Κυβέρνηση αντί να ασχοληθεί με την κατάσταση συντριβής που έχει προκαλέσει στη χώρα μας, αναλώνεται σε απεγνωσμένες προσπάθειες ενίσχυσης του πελατειακού κράτους», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης αρμόδιος του τομέα Υποδομών της ΝΔ.

"Είμαστε περήφανοι που με την εφαρμογή της πολιτικής μας επαναπροσλαμβάνονται εργαζόμενοι, που απολύθηκαν από τις κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με ανάλγητο και εξοντωτικό τρόπο" ήταν η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών.

Ο κ. Χρίστος Σπίρτζης, υποστηρίζει ότι τους συγκεκριμένους απολυμένους τους είχαν προσλάβει με τις γνωστές πελατειακές συνήθειες που εφάρμοσε η παράταξη και το κόμμα της ΝΔ, επί υπουργίας Γιώργου Σουφλιά. "Το γεγονός αυτό δείχνει ότι η κυβέρνηση ασκεί την πολιτική της και τηρεί το νόμο με ίσο τρόπο απέναντι στους πολίτες και στους εργαζόμενους και όχι με τα κριτήρια, που ζήσαμε πριν από πέντε μήνες. Αυτά της κομματικής και πολιτικής προέλευσης των "παιδιών" του παλαιοκομματισμού, που έχουν εφαρμοστεί για πολλές δεκαετίες στη χώρα».

Πηγή: www.newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.