Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ... ΜΕ 13ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΟΙΚΙΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ «ATHENS LECABETTUS H ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ

Με γρήγορες διαδικασίες προκειμένου να εκμεταλλευθεί την ευνοϊκή συγκυρία για τον τουρισμό της Αθήνας προχωρά η Αρχιεπισκοπή Αθηνών για τ...



Με γρήγορες διαδικασίες προκειμένου να εκμεταλλευθεί την ευνοϊκή συγκυρία για τον τουρισμό της Αθήνας προχωρά η Αρχιεπισκοπή Αθηνών για το νέο ξενοδοχείο επί της οδού Βαλαωρίτου στο κέντρο της Αθήνας, εκεί όπου μέχρι πρότινος λειτουργούσε το Athens Lycabettus.

Το Μητροπολιτικό Συμβούλιο προχωρά τώρα σε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό, για τη μίσθωση του επταώροφου ακινήτου επί της οδού Βαλαωρίτου 6 τοποθετώντας το μηνιαίο μίσθωμα στα πέριξ των 13 χιλ. ευρώ.

Η υποβολή των προσφορών για το ξενοδοχείο αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στον Αύγουστο.

Στο εν λόγω ακίνητο, στον πεζόδρομο της Βαλαωρίτου στο Κολωνάκι, λειτουργούσε μέχρι τα τέλη Ιουνίου το ξενοδοχείο Athens Lycabettus, υπό τη διαχείριση του κ. Στέργιου Παπαθεολόγου.

Ιδιοκτήτης όμως και ενοικιαστής δεν τα ''βρήκαν'' ως προς το μίσθωμα, με την πλευρά της διαχειρίστριας εταιρείας να θεωρεί ότι το ενοίκιο που ζητούσε η Αρχιεπισκοπή ήταν υψηλό, με αποτέλεσμα το Athens Lycabettus να βάλει ''λουκέτο'' στις 28 Ιουνίου και η πλευρά του κ. Παπαθεολόγου να λειτουργεί τώρα το Ambrosia Suites & Aparts στην Ομόνοια.

Από την πλευρά της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στόχος είναι να βρεθεί το συντομότερο δυνατό μισθωτής, δεδομένων και των θετικών επιδόσεων που εξακολουθεί να σημειώνει ο τουρισμός της Αθήνας, παρά τη δύσκολη συγκυρία.

Ενδεικτικό αποτελεί το γεγονός ότι για το πρώτο εξάμηνο του 2015, οι διεθνείς τουριστικές αφίξεις στο αεροδρόμιο της Αθήνας ήταν στο +25%, με συνολικά 1,79 εκατ. επισκέπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.