Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ GREXIT...::: ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ "ΑΤΥΧΗΜΑ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟ ΨΩΜΙ, ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ Η ΒΕΝΖΙΝΑ...;;;

ΚΑΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ... ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΛΑΦΥΡΟ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚ...


ΚΑΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ... ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΛΑΦΥΡΟ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΝΤΙΝΗ ΩΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ... ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ... ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΠΟΙΗΣΕΙ... (ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ)

Τα 24ωρα που διανύουμε είναι ζόρικα όπως και να το δει κανείς. Είμαστε με το ένα πόδι εκτός ευρώ και ευρωζώνης με όλα όσα συνεπάγεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Πιο κάτω σας παραθέτουμε έναν οδηγό επιβίωσης, σε περίπτωση που το σενάριο της εξόδου συμβεί την ερχόμενη εβδομάδα. Διαδώστε τον, είναι χρήσιμος, για να μην πεινάσετε:

Σε περίπτωση εξόδου από το ευρώ και την ευρωζώνη, η Ελλάδα θα περάσει σε ένα μεταβατικό στάδιο ανασυγκρότησης, που σίγουρα θα πάρει αρκετές ημέρες.

Οι περισσότερες επιχειρήσεις θα κλείσουν, φοβούμενες το λεγόμενο “πλιάτσικο” και τον θυμό των πολιτών.

Τι πρέπει να προμηθευτούμε ΤΩΡΑ, για να έχουμε εφόδια για το ενδεχόμενο παράλυσης του κράτους στις επόμενες ημέρες;

Ψωμί
Προμηθευτείτε όσο περισσότερο μπορείτε και βάλτε το κατευθείαν στην κατάψυξη. Καθημερινά, να ξεπαγώνετε για μια-δυο ώρες μια φρατζόλα και θα τρώγεται σαν να είναι φρέσκο.

Κουλουράκια
Όλα τα είδη σε κουλουράκια. Γλυκά, αλμυρά, κτλ. Κόβουν την πείνα, δεν χαλάνε και προσφέρουν ενέργεια για να επιβιώσουμε σε ενδεχόμενες δύσκολες καταστάσεις. Είναι ένα είδος που τρώνε ευχάριστα μικρά παιδιά αλλά και οι μεγάλοι σε ηλικία.

Γάλα μακράς διαρκείας
Αν έχετε μικρά παιδιά, το γάλα είναι απαραίτητο για την καθημερινότητά τους. Προμηθευτείτε γάλα μακράς διαρκείας. Διατηρείτε στο ψυγείο και μπορείτε να το προσφέρετε καθημερινά στο πρωινό και το βραδινό των παιδιών.

Κονσέρβες ψαριών κ.α.
Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, είναι φθηνή αγορά και χορταίνει.

Φρούτα
Αγοράστε φρούτα που έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Πορτοκάλια, μήλα, αχλάδια. Μπορείτε να τα βάλετε ακόμα και στο ψυγείο. Διατηρούνται για αρκετές ημέρες.

Βενζίνη/πετρέλαιο
Όσοι έχετε την δυνατότητα, αποθηκεύστε όσα περισσότερα μπιτόνια μπορείτε, γιατί οι κάνουλες από τα πρατήρια υγρών καυσίμων σίγουρα θα στεγνώσουν, αφού η παραγωγή θα σταματήσει για αρκετές ημέρες.

Φάρμακα
Όσοι έχετε προβλήματα υγείας και είναι αναγκαία η λήψη φαρμάκων καθημερινά, καλό είναι να προμηθευτείτε τα φάρμακά σας, για τουλάχιστον έναν μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.