Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΤΑΣΟΣ ΔΟΥΣΗΣ ΘΥΜΑΤΑΙ... ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΥΡΗ... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ FCEBOOK

Με αφορμή την υπόθεση της 4χρονης Άννυ , ο δημοσιογράφος Τάσος Δούσης, θυμήθηκε την υπόθεση Δουρή! «Πολλοί δεν το γνωρίζουν,  θα σας ...


Με αφορμή την υπόθεση της 4χρονης Άννυ, ο δημοσιογράφος Τάσος Δούσης, θυμήθηκε την υπόθεση Δουρή!

«Πολλοί δεν το γνωρίζουν, θα σας το ομολογήσω τωρα. Την υπόθεση Δουρή του κτήνους που βίασε και σκότωσε το παιδί του στην Ερμιονη ,την ειχα καλύψει εγω, ως δημοσιογράφος του ελεύθερου ρεπορτάζ στο ΣΤΑΡ ,με γενικό διευθυντή Μαστοράκη και διευθυντή ειδήσεων Σπυρο Καρατζαφερη!
Αφήστε, έχω περάσει ΟΥΚ δημοσιογραφίας...Δεν ειναι ομως το θέμα αυτο.

Με την ιστορία της Άννυ μου ξανάρθε στο μυαλό η ιστορία του Δουρή. Θέλω να την μοιραστώ μαζί σας αν δεν βαριέστε!

Όταν έσκασε το θέμα Δουρή 31 Δεκεμβρίου του 93 πέσαμε απο τα σύννεφα. Προσέξτε τότε ξέραμε ότι ένα παιδάκι αγοράκι βρέθηκε βιασμένο και σκοτωμένο δεν ξέραμε ότι το είχε σκοτώσει ο πατέρας του!!! Γιορτες ηταν κανένας δεν πήγαινε πήγα εγω ,εθελοντικά ,μαλιστα! Φτάνω πρώτος στο χωριό κάνω το ρεπορτάζ και μου βαράει να πάω στο σπίτι να μιλήσω με την οικογένεια.

Ποιος λέτε οτι μου μίλησε ο πατέρας, ο βιαστής και δολοφόνος του παιδιου του βγήκε να μιλήσει στην κάμερα. Μιλαμε, δάκρυ κορόμηλο,μην σας κουράζω μου μιλούσε 25 λεπτά!!!

Η μάνα πουθενά…Χαμός στο κανάλι σούπερ αποκλειστικό κλπ!!!

Τηλεφωνώ στο κανάλι μιλάω με Καρατζαφερη και του λέω ” κύριε διευθυντά εδω κάτι συμβαίνει ,ο Πατέρας δεν μου τα λέγε καλά ,αν δείτε προσεκτικά το ρεπορτάζ μια μου λέει οτι το παιδί το είδε το πρωί ,μια μου λέει οτι είχε να το συναντήσει απο το βράδυ”.

Πράγματι, 2 μέρες μετά η αστυνομία συλλαμβάνει τον Δουρή με την κατηγορία του βιασμού και δολοφονίας του παιδιου του. Πίστευα, οτι δεν θα ξανα ζούσα μια τέτοια ιστορία κι ομως σημερα μετά απο 22 χρονια συναντούμε ενα έγκλημα χειρότερο. Τοτε η μητέρα του παιδιου δεν είχε κατηγορηθεί για τιποτα το ίδιο νομιζω θα συμβεί και τωρα.

Αναρωτιόμουν, τοτε , νέος δημοςιογραφος η μάνα δεν γνώριζε τι κτήνος άντρα είχε ; Τωρα στα 45 δεν αναρωτιέμαι ,είμαι σίγουρος οτι η μάνα γνώριζε, τι κτήνος ηταν ο πατέρας. Μπορει να μην συμμετείχε στη δολοφονία,δεν θα το κρίνω εγω αυτο ,ομως ηθικός αυτουργός ειναι σίγουρα και σίγουρα προσπάθησε να παραπλανήσει και τις αστυνομικές αρχές. Καμία επιείκεια» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

1 σχόλιο

  1. Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του κου Δούση ότι ίση αν όχι και μεγαλύτερη ευθύνη φέρει η και "μάνα" της καϋμενούλας Αννυ που είχε την κακοτυχία να γεννηθεί απο Κομιτατζή πατέρα....
    Α.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.