Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΙΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ... ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΧΑΠΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ... ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ... ΕΙΡΗΝΙΣΤΕΣ!!!

Περισσότεροι από 200 διαδηλωτές, ορισμένοι οπλισμένοι, φώναζαν συνθήματα κατά του Ισλάμ και του προφήτη Μωάμεθ έξω από τζαμί στην Αριζόνα...

Περισσότεροι από 200 διαδηλωτές, ορισμένοι οπλισμένοι, φώναζαν συνθήματα κατά του Ισλάμ και του προφήτη Μωάμεθ έξω από τζαμί στην Αριζόνα χθες βράδυ, σε εκδήλωση διαμαρτυρίας, την οποία κατήγγειλαν αντι-διαδηλωτές φωνάζοντας... "Go home, Nazis"!!!

Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε εβδομάδες μετά την αντι-μουσουλμανική εκδήλωση στο Τέξας, η οποία αποτέλεσε στόχο επίθεσης δύο ενόπλων.

Η αντι-μουσουλμανική εκδήλωση έξω από το Κέντρο της Ισλαμικής Κοινότητας στο Φοίνιξ οργανώθηκε από ένα βετεράνο πολέμου του Ιράκ. "Αυτή είναι η απάντηση στην πρόσφατη επίθεση στο Τέξας", έγραψε ο οργανωτής της κινητοποίησης Τζον Ρίτσχαϊμερ στη σελίδα του στο Facebook όταν ανακοίνωσε την εκδήλωση έξω από τζαμί το οποίο έγινε στόχος, γιατί εκεί προσεύχονταν οι δύο ένοπλοι που είχαν πραγματοποιήσει την επίθεση στο Τέξας.

Πολλοί ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση που απηύθυνε ο διοργανωτής μέσω Facebook. Αστυνομικοί με κράνη και αντιασφυξιογόνες μάσκες είχαν αναπτυχθεί στην περιοχή πριν συγκεντρωθούν οι διαδηλωτές για την αποτροπή επεισοδίων.

Παράλληλα αντι-διαδήλωση οργανώθηκε στην ίδια περιοχή.

Καθώς η αντι-μουσουλμανική εκδήλωση ήταν σε εξέλιξη, διαδηλωτές και αντι-διαδηλωτές αντάλλασσαν υβριστικά συνθήματα πριν αστυνομική δύναμη για την καταστολή των ταραχών τους χωρίσει, στήνοντας οδοφράγματα και αποκλείοντας τα σημεία των συγκεντρώσεών τους με ταινίες.

Αργά το βράδυ, σχεδόν όλοι οι διαδηλωτές και η αστυνομία εγκατέλειψαν την περιοχή, χωρίς να σημειωθούν επεισόδια ή να γίνουν συλλήψεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.