Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΣ: ΠΗΡΕ ΝΕΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ... ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ!!!

Την ερχόμενη Πέμπτη 28 Μαΐου θα μεταχθεί εκ νέου στο γραφείο του εφέτη ειδικού ανακριτή για θέματα τρομοκρατίας ο Χριστόδουλος Ξηρός, ο ο...

Την ερχόμενη Πέμπτη 28 Μαΐου θα μεταχθεί εκ νέου στο γραφείο του εφέτη ειδικού ανακριτή για θέματα τρομοκρατίας ο Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος έλαβε σήμερα δεύτερη προθεσμία για τη συμπληρωματική απολογία του σχετικά με την υπόθεση του σχεδίου «Γοργοπόταμος».

Ο κατηγορούμενος, βαρυποινίτης για τη δράση της 17Ν, ζήτησε από τον ανακριτή Ευτ. Νικόπουλο επιπλέον χρόνο για να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της δικογραφίας, καθώς, όπως ισχυρίζεται, δεν έχει λάβει γνώση όλων των στοιχείων.

Ο Ξηρός φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν έχει πρόσβαση στη δικογραφία γιατί είναι σε ηλεκτρονική μορφή και δεν του έχει δοθεί, στην ΓΑΔΑ όπου κρατείται, πρόσβαση σε υπολογιστή. Φέρεται, επίσης, να ισχυρίζεται πως δεν του επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει τα γυαλιά του και δεν του παρέχεται στυλό ώστε να μπορεί να κρατά σημειώσεις.

Σύμφωνα με την υπεράσπισή του, ο Χριστόδουλος Ξηρός δεν προτίθεται να δώσει στον ανακριτή επί της ουσίας απαντήσεις σχετικά με το σχέδιο ανατίναξης των φυλακών για την απόδραση κρατουμένων για την υπόθεση της οργάνωσης Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, αλλά θα απολογηθεί με πολιτική δήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.