Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΑΛΗΣΑΝ ΟΙ ΙΡΛΑΝΔΟΙ... ΕΓΙΝΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ...

Η Ιρλανδία φαίνεται ότι θα γίνει η πρώτη χώρα που θα αναγνωρίσει τους γάμους μεταξύ των ατόμων του ίδιου φύλου μέσω δημοψηφίσματος Οι Ιρλ...


Η Ιρλανδία φαίνεται ότι θα γίνει η πρώτη χώρα που θα αναγνωρίσει τους γάμους μεταξύ των ατόμων του ίδιου φύλου μέσω δημοψηφίσματος

Οι Ιρλανδοί ψηφοφόροι φαίνεται ότι ψήφισαν μαζικά υπέρ του γάμου μεταξύ των ατόμων του ίδιου φύλου στο δημοψήφισμα που διεξήχθη την Παρασκευή στη χώρα, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ισότητας, λίγη ώρα αφότου ξεκίνησε η καταμέτρηση των ψήφων.

"Νομίζω ότι (η πρόταση) πέρασε" είπε ο Έον Ο'Ρίορντεν μιλώντας στο πρακτορείο Reuters από το κεντρικό κέντρο καταμέτρησης των ψήφων στο Δουβλίνο. Όπως διευκρίνισε, παρατήρησε ότι φαίνεται ότι περιοχές της μεσαίας τάξης "που δεν είναι κατ' ανάγκη φιλελεύθερες ψήφισαν ένα ηχηρό ναι" στο να επιτρέπεται ο γάμος των προσώπων του ιδίου φύλου.

Τα τελικά αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά αργά το απόγευμα. Η Ιρλανδία μπορεί έτσι να γίνει η πρώτη χώρα που θα αναγνωρίσει τους γάμους ομοφυλοφίλων μέσω δημοψηφίσματος.

Ο Τζον Μάρεϊ, του Καθολικού ερευνητικού Ινστιτούτου Αϊόνα, ο οποίος είχε ταχθεί κατά της πρότασης αυτής, παραδέχτηκε ότι κατά πάσα πιθανότητα έχει υπερψηφιστεί. "Όλοι φαίνεται ότι προβλέπουν ένα 'Ναι'... όπως φαίνεται προς το παρόν. Είναι απογοητευτικό", σχολίασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.