Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΚΑΒΑΛΗΣΤΕ ΡΕ ΨΩΝΙΑ ΤΗΣ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΙΣ Κ@Λ@ΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥΣ!! ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ" ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ, Ο ΡΕΜΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ!

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ έστειλαν πριν από λίγη ώρα επιστολή στα ΜΜΕ, ζητώντας να μην υπάρχει φωτογραφία της κόρης τους σε...


Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ έστειλαν πριν από λίγη ώρα επιστολή στα ΜΜΕ, ζητώντας να μην υπάρχει φωτογραφία της κόρης τους σε κανένα Μέσο.

Η επιστολή αναφέρει:

«Κυρίες, κύριοι,
Απευθυνόμαστε σε εσάς, προκειμένου να σας δηλώσουμε και γραπτώς, ως γονείς της μόλις λίγων μηνών ανήλικης κόρης μας, την βούλησή μας για πλήρη και ανεξαίρετη, απευθυνόμενη προς κάθε μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο απαγόρευση λήψης και δημοσίευσης φωτογραφιών ή βίντεο ή απεικονίσεων και αποτυπώσεων κάθε είδους της ανήλικης κόρης μας, ακόμη και εφαρμοζομένης της τεχνικής απόκρυψης του προσώπου (pixel).
Αντιλαμβανόμαστε και σεβόμαστε την αγάπη που δείχνετε σε εμάς και το ενδιαφέρον που προκαλείται δημοσιογραφικά σχετικά.
Όμως σας καλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας αυτή, την οποία και θα προασπίσουμε, αν χρειαστεί, με κάθε νόμιμο μέσο, καθώς εφεξής είναι παράνομη οποιαδήποτε λήψη και δημοσιοποίηση φωτογραφιών ή απεικονίσεων του μωρού μας.
Με εκτίμηση και με την βεβαιότητα ότι θα σεβαστείτε την ανωτέρω ρητώς εκφρασθείσα βούλησή μας, η οποία υπαγορεύεται και από την δημοσιογραφική δεοντολογία.
Αντώνης Πασχαλίδης (Ρέμος) – Υβόννη Μπόσνιακ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.