Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ ΤΡΑΝΤΑΞΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ... ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ!

19 Μαΐου 2015:Ο πυρρίχιος τράνταξε το Σύνταγμα στην εκδήλωση για τη γενοκτονία.Είναι ο κατεξοχήν πολεμικός (πυρρίχιος) χορός ...




19 Μαΐου 2015:Ο πυρρίχιος τράνταξε το Σύνταγμα στην εκδήλωση για τη γενοκτονία.Είναι ο κατεξοχήν πολεμικός (πυρρίχιος) χορός των Ποντίων και –όπως αποδείχθηκε– ο πιο ταιριαστός τρόπος για να κλείσει η κεντρική εκδήλωση της ΠΟΕ στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Οι χορευτές συλλόγων-μελών του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος και Νήσων αιχμαλώτισαν τα φλας των φωτογράφων, αλλά πάνω απ’ όλα έστειλαν μήνυμα αγωνιστικότητας και υπερηφάνειας σε ολόκληρο τον κόσμο.Είναι η πρώτη φορά που οι Πόντιοι χόρεψαν πυρρίχιο στο Σύνταγμα.

Νωρίτερα ο Ηλίας Υφαντίδης τραγούδησε το «Αητέντς επαραπέτανεν», ενώ με τη συνοδεία της χορωδίας του Συλλόγου Ποντίων Δροσιάς και μαθητών του στη λύρα από το Σύλλογο Ποντίων Κορυδαλλού «Εύξεινος Πόντος» και το Σύλλογο Ποντίων Ελευσίνας «Νέα Τραπεζούντα» ερμήνευσαν με μοναδικό τρόπο το «Πάρθεν η Ρωμανία».

Posted by Ελλήνων Εφοδος on Τρίτη, 19 Μαΐου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.