Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ... ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΤΣΙΓΓΑΝΟ ΒΙΛΑΝΑΚΗ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΣ Η ΠΑΛΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΕΛΕΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

Μπορεί η Έλενα Κωνσταντινίδου να έγινε γνωστή από την σχέση της με τον Ηλία Κασιδιάρη, όμως βρήκε την ευτυχία στο πρόσωπο του Μάρκου Β...


Μπορεί η Έλενα Κωνσταντινίδου να έγινε γνωστή από την σχέση της με τον Ηλία Κασιδιάρη, όμως βρήκε την ευτυχία στο πρόσωπο του Μάρκου Βιλανάκη, στην Λάρισα

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η πρώην Μις Τουρισμός Έλενα Κωνσταντινίδου. Η 26χρονη που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την περιπετειώδη σχέση της με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, έχει κάνει νέα αρχή στο πλευρό του 30χρονου «βασιλιά των τσιγγάνων» Μάρκου Βιλανάκη, από τη Λάρισα.

Ο έρωτάς τους μετρά ήδη ένα χρόνο και σύντομα θα αποφέρει τον πρώτο του καρπό, την κορούλα τους, αφού η νεαρή καλλονή είναι έγγυος πέντε μηνών.

«Τι θέλει με έναν τσιγγάνο μία κοπέλα που διατηρούσε σχέση με χρυσαυγίτη», έλεγαν ακόμη και μέσα στην κοινωνία των τσιγγάνων όσοι πληροφορήθηκαν τη σχέση τους, κάτι που δεν άργησε να συμβεί, καθώς ο Μάρκος Βιλανάκης προέρχεται από την γνωστή οικογένεια των αθίγγανων.


Όμως ο έρωτάς τους ήταν τόσο ισχυρός που δεν διαταρράχθηκε από αυτά τα σχόλια. Αντίθετα φούντωσε ακόμη περισσότερο. Οι δύο νέοι γνωρίστηκαν πριν από ένα χρόνο μέσα από κοινούς φίλους και σύντομα κατάλαβαν ότι ο ένας έχει γεννηθεί για τον άλλον. Αποφάσισαν να μείνουν μαζί στο σπίτι του Βιλανάκη στη Λάρισα, ενώ σε τέσσερις μήνες θα κρατούν στα χέρια τους το πρώτο τους παιδί, το οποίο θα βαφτίσουν την ημέρα του γάμου τους.

Όσο για τον παρελθόν της Έλενας Κωνσταντινίδου με τον Ηλία Κασιδιάρη; Άνθρωποι που την γνωρίζουν καλά, λένε ότι έχει αποτινάξει το παρελθόν της και έχει ξαναβρεί την ηρεμία και το χαμόγελό της στο πρόσωπο του γοητευτικού «βασιλιά των τσιγγάνων».












protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.