Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ... ΕΡΙΞΕ ΚΑΤΙ... ΑΠΛΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΗΣ!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ... ΨΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ "ΣΟΟΥΜΠΙΖ"!!!

Παρά το καθημερινό απαιτητικό της πρόγραμμα, η παρουσιάστρια βρίσκει πάντα χρόνο για τις υποχρεώσεις του σπιτιού. Μάλιστα, πολλές φορές ...

Παρά το καθημερινό απαιτητικό της πρόγραμμα, η παρουσιάστρια βρίσκει πάντα χρόνο για τις υποχρεώσεις του σπιτιού. Μάλιστα, πολλές φορές στις αγορές της τη συνοδεύει ο 4χρονος γιος της Γιάννης. Πριν από λίγες μέρες, μητέρα και γιος απαθανατίστηκαν στη Βούλα, κατά την έξοδό τους από το ντελικατέσεν Ηπειρώτισσα, που επιλέγει συχνά η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.
Το απόγευμα του Σαββάτου 23 Μαΐου, στις 19.00, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας θα βαφτίσουν τον 1 έτους, δεύτερο, γιο τους Δημήτρη και ήδη όλα είναι έτοιμα για την τελετή και το πάρτι που θα ακολουθήσει. Το Μυστήριο θα τελεστεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου στο Island στη Βάρκιζα, εκεί όπου παντρεύτηκαν και οι παρουσιαστές τον Ιούνιο του 2010. Νονοί του νεοφώτιστου θα είναι η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά, Σόνια Καζόνι, μαζί με τον παιδικό φίλο της παρουσιάστριας, Σάββα Τζεβελέκη. 

ΠΗΓΗ: ΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.