Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΚΟΡΑΚΙΑ Γ@ΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ"!!! ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ... ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΕΩΝ!!!

Στα  δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκαν οι συλληφθέντες «ληστές του Διστόμου» ,  Σπύρος Χριστοδούλου  και Γρηγόρης Τσιρώνης, με χειροπέ...

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκαν οι συλληφθέντες «ληστές του Διστόμου»,  Σπύρος Χριστοδούλου και Γρηγόρης Τσιρώνης, με χειροπέδες στα χέρια και φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα.
Μάλιστα, ο Γρηγόρης Τσιρώνης λίγο πριν οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, φώναζε προς τους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους: «Κοράκια γ@@ώ το σπίτι σας».
2303561.jpg
Οι δύο ληστές κατηγορούνται πλέον και με τρεις βαριές κακουργηματικές κατηγορίες, τις οποίες απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος  τους, για διακεκριμένη οπλοκατοχή, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και ληστεία κατά συρροή.
Και οι δύο αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στην Εισαγγελία Εφετών, καθώς σε βάρος τους εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης.
2303573.jpg
Σε βάρος του 37χρονου Γρηγόρη Τσιρώνη εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για ληστεία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση του Νόμου περί όπλων και εκρηκτικών, για παράνομη βία και άλλα αδικήματα.
Μάλιστα, το 2009 είχε επικηρυχθεί για τη δράση του, μαζί με δύο ακόμα άτομα, με το ποσό των 600.000€.
2303574.jpg
Σε βάρος του 45χρονου Σπύρου Χριστοδούλου εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή σε ληστείες, παραβάσεις του Νόμου περί όπλων, εκρηκτικών και ναρκωτικών, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και άλλα αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.