Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΛΑΚΩΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ: ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ "Ε" ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!!

Μια νέα τούρκικη καθημερινή σειρά με τίτλο «Αιώνια αγάπη» έρχεται στο Εpsilon TV. Πρόκειται για μία δραματική-αισθητική σειρά και κάνει π...

Μια νέα τούρκικη καθημερινή σειρά με τίτλο «Αιώνια αγάπη» έρχεται στο Εpsilon TV. Πρόκειται για μία δραματική-αισθητική σειρά και κάνει πρεμιέρα από την Δευτέρα (1/6, 19:30). Πρωταγωνιστούν ο « Μπραντ Πιτ» της Ανατολής όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν Κιβάντς Τατλιτούν στο ρόλο του Kurt Seyit και η Φαράχ Ζεινέπ Αμπντουλάχ στο ρόλο της Sura. Η σειρά έχει σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία σε όσες χώρες και εκτός Τουρκίας προβλήθηκε όπως στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Ρωσία, την Ουγγαρία, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο και την Αλβανία. Έρωτας, ίντριγκες, δυνατή πλοκή και πολλές απρόβλεπτες εξελίξεις σε μια υπερπαραγωγή που θα συγκινήσει.
Πρόκειται για την αληθινή ιστορία του γοητευτικού υπασπιστή Kurt Seyit πρωτότοκου γιού ενός πλούσιου γαιοκτήμονα με εδάφη στην Κριμαία, αυστηρά προσηλωμένου στις παραδόσεις, ο οποίος ερωτεύεται την κόρη ενός Ρώσου αριστοκράτη τη Sura.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.