Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΥΡΕ ΚΑΙ ΣΥ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙΣ ΑΛΑ ΑΜΕΡΙΚΑ!! Ο ΟΜΠΑΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΜΥΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!

Παρότι οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους έχουν καταλάβει το Ραμάντι του Ιράκ και παρά το γεγονός ότι έχει πέσει στα χέρια τους και ...



Παρότι οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους έχουν καταλάβει το Ραμάντι του Ιράκ και παρά το γεγονός ότι έχει πέσει στα χέρια τους και η αρχαία πόλη Παλμύρα της Συρίας, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, εμφανίζεται αισιόδοξος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό περιοδικό The Atlantic ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε πως δεν έχει χαθεί η μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους.

«Δεν νομίζω ότι χάνουμε τη μάχη κατά της οργάνωσης», είπε ο Ομπάμα και χαρακτήρισε την πτώση του Ραμάντι «εμπόδιο τακτικής».

Την ίδια ώρα, πρόσθεσε πως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στις σουνιτικές περιοχές θα υπάρξει ενίσχυση των δυνάμεων της διεθνούς συμμαχίας κατά του ΙΚ, καλώντας φυλές Σουνιτών να ενεργοποιηθούν ακόμα περισσότερο.

«Πιστεύω ότι ο πρωθυπουργός (του Ιράκ) Αμπάντι είναι ειλικρινής και θα συνεχίσω να δίνω εντολή στον στρατό μας να παρέχει στις ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας όλη την βοήθεια που χρειάζονται ώστε να διασφαλίσουν την χώρα τους και θα παρέχω διπλωματική και οικονομική βοήθεια που είναι απαραίτητη για την σταθεροποίηση της χώρας», πρόσθεσε ο Ομπάμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.