Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΦΟΛΕΣ ΕΝΤΕΚΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ!!!

Μεγάλη θλίψη και αγανάκτηση στους φιλόζωους της Μαγνησίας αλλά και της υπόλοιπης χώρας έχει προκαλέσει η μαζική δηλητηρίαση έντεκα αδέσπο...

Μεγάλη θλίψη και αγανάκτηση στους φιλόζωους της Μαγνησίας αλλά και της υπόλοιπης χώρας έχει προκαλέσει η μαζική δηλητηρίαση έντεκα αδέσποτων σκύλων και ενός ακόμη κατοικίδιου, στην παραλία Παράδεισος, στην Μπούφα Πηλίου.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν γίνει στις φιλοζωικές οργανώσεις, άγνωστος σκόρπισε στην παραλία δηλητηριασμένα δολώματα (φόλες), με αποτέλεσμα τα άτυχα τετράποδα να βρουν φρικτό θάνατο.

Τα αδέσποτα σκυλάκια ήταν στειρωμένα και εμβολιασμένα με χρήματα που διέθεσε μέσω προγράμματος η φιλοζωική οργάνωση PAWS Pelion Greece που εδρεύει στη Βρετανία και έχει ήδη ενημερωθεί για τη μαζική δηλητηρίαση των ζώων.

Οι φωτογραφίες με τα νεκρά ζώα διάσπαρτα στην παραλία είναι σοκαριστικές. Η εξόντωση των ζώων έγινε την Πέμπτη 21 Μαΐου και η αστυνομία που κλήθηκε από τους φιλόζωους κατέγραψε το συμβάν προχωρώντας σε αυτεπάγγελτη μήνυση κατ΄αγνώστων.

Στο τόπο του εγκλήματος κατέφθασε και κτηνίατρος, ο οποίος διαπίστωσε από την κλινική τους εικόνα ότι τα σκυλιά κατανάλωσαν ισχυρό δηλητήριο, αφού αιμορραγούσαν και έβγαζαν αφρούς από το στόμα.

Την επόμενη ημέρα, ένα δεσποζόμενο σκυλάκι που επισκέφθηκε την παραλία Παράδεισος μαζί με τους κηδεμόνες του, κατανάλωσε επίσης από το δηλητηριασμένο δόλωμα με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά να καταλήξει.

Δείγμα της φόλας που εξολόθρευσε 11 σκύλους παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών ώστε να σταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους για να διαπιστωθεί τι δηλητήριο χρησιμοποίησε ο δράστης.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται, με βάση και τις μαρτυρίες των κατοίκων.

ΠΗΓΗ: e-thessalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.