Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗΣ ΧΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ!!! ΜΗ ΣΟΥ ΛΑΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΜΑ....

Αεροσκάφος Airbus A330 των αερογραμμών της Σιγκαπούρης με περισσότερους από 180 επιβαίνοντες έχασε προσωρινά την ισχύ και των δύο μηχανών...

Αεροσκάφος Airbus A330 των αερογραμμών της Σιγκαπούρης με περισσότερους από 180 επιβαίνοντες έχασε προσωρινά την ισχύ και των δύο μηχανών του ενώ πετούσε μέσα σε καταιγίδα, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία.
Η πτήση SQ836 είχε απογειωθεί το Σάββατο από τη Σιγκαπούρη και κατευθυνόταν προς τη Σανγκάη όταν «συνάντησε κακοκαιρία στα 39.000 πόδια σχεδόν τρεισήμισι ώρες μετά την απογείωση», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.
«Οι δύο κινητήρες βρέθηκαν προσωρινά εκτός και οι πιλότοι ακολούθησαν τις επιχειρησιακές διαδικασίες για να αποκαταστήσουν τη λειτουργία τους. Η πτήση συνεχίστηκε μέχρι τη Σανγκάη και προσγειώθηκε χωρίς προβλήματα», πρόσθεσε.
Ο ίδιος διευκρίνισε πως έγινε έλεγχος και στις δύο μηχανές μετά τη άφιξη στη Σανγκάη και πως δεν εντοπίστηκε κανένα πρόβλημα.
Σύμφωνα με το Flightradar 24, το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο αέρα ανάγκασε το Airbus να κατέβει 13.000 πόδια πριν το πλήρωμα προλάβει να βάλει και πάλι σε λειτουργία τις μηχανές.
Οι αερογραμμές της Σιγκαπούρης ωστόσο δεν έκαναν κανένα σχόλιο για την αναφορά αυτή αλλά τόνισαν πως βρίσκονται στη διαδικασία εξέτασης του περιστατικού με την κατασκευάστρια εταιρεία των κινητήρων Rolls-Royce, καθώς και με την Airbus.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.