Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΠΗΓΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ! ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ, ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΙΝΑ ΕΧΟΥΝ;;; ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ;;;

Ιδιωτική συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο είχε ο πρώην βουλευτής και υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος. Η συνάντ...

Ιδιωτική συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο είχε ο πρώην βουλευτής και υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος. Η συνάντηση –για την οποία δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες- έγινε σε θερμό κλίμα και σύμφωνα με το ενημερωτικό εκκλησιαστικό site Romfaia.gr «συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος».

Ο πρώην υπουργός εμφανίστηκε στο αρχιεπισκοπικό μέγαρο στην Πλάκα, ευδιάθετος φορώντας ένα κοντομάνικο άσπρο polo με τον αρχιεπίσκοπο να τον υποδέχεται στον προθάλαμο του γραφείου του.

Απευθυνόμενος στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο Θεόδωρος Πάγκαλος του ανέφερε: «Με ρώταγαν με ποιο κόμμα είναι ο αρχιεπίσκοπος και απαντούσα ότι ο αρχιεπίσκοπος δεν είναι με κόμματα. Αν ήταν με κόμματα θα έπρεπε να αλλάζει κάθε τόσο. Ο αρχιεπίσκοπος είναι με την κοινωνία και έχει ορισμένες ιδέες η Εκκλησία τις οποίες προσπαθεί να εφαρμόσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.