Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΣΥ ΠΕΙΝΑ Μ@Λ@ΚΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ... ΜΙΑ ΕΥΤΧΙΣΜΕΝΗ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ,... ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ!

Την «παράσταση» έκλεψε μάλλον για ακόμα μια φορά ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, που εμφανίστηκε με casoual ντύσιμο - όπως οι π...

Την «παράσταση» έκλεψε μάλλον για ακόμα μια φορά ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, που εμφανίστηκε με casoual ντύσιμο - όπως οι περισσότεροι παριστάμενοι άλλωστε. Το μπλε μπλουζάκι του υπουργού τράβηξε τα βλέμματα, όπως και ο χαιρετισμός "hi-5" με τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Κορωνάκη.





Ενδιαφέρον είχε και η συνομιλία του Γιάνη Βαρουφάκη με τον πρωθυπουργό και τον Γιάννη Δραγασάκη, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με πολλά χαμόγελα, ενώ πολύ γρήγορα στο "πηγαδάκι" εμφανίστηκε και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.




Ο συντονιστής των διαπραγματεύσεων έστειλε ένα μήνυα μέσω και της μπλούζας που διάλεξε να φορέσει και η οποία έγραφε: «you can't sink a rainbow», που σημαίνει «δεν μπορείς να βυθίσεις ένα ουράνιο τόξο» και αναφέρεται στο πασίγνωστο σκάφος της Greenpeace.










protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.