Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ: Ο ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ...

Ο οργανωτικός Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας - Θράκης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝ.ΕΛ., Φώτης Καλένης, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...

Ο οργανωτικός Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας - Θράκης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝ.ΕΛ., Φώτης Καλένης, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.
Το τραγικό αυτό γεγονός έγινε γνωστό από τον γενικό γραμματέα του Κόμματος, Γιάννη Μοίρα.
«Ο Φώτης Καλένης ήταν νέος άνθρωπος, ευγενικός και καλωσυνάτος. Δυνατός αγωνιστής, αγνός πατριώτης. Οι ΑΝ.ΕΛ. τιμούμε τη μνήμη του», συμπλήρωσε ο κ. Μοίρας στην ανακοίνωσή του.
«Για τον τραγικό θάνατο του Φώτη Καλένη, έναν από τους αγωνιστές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αλλά πάνω απ’ όλα ενός νέου ανθρώπου που η μοίρα του επεφύλασσε άσχημο παιχνίδι, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ο Φώτης Καλένης με το ήθος του, την ανιδιοτέλειά του, την αγωνιστικότητα και τη συνεπή πολιτική στάση του, θα παραμείνει σημείο αναφοράς για όλους εμάς. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», δήλωσε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
«Τιμή για έναν κορυφαίο ΑΝΕΛ, συναγωνιστή, που η σκληρή μοίρα του έκοψε το νήμα. ΦΩΤΗΣ ΚΑΛΕΝΗΣ με χρυσά γράμματα», τόνισε για την απώλεια του Φώτη Καλένη, o Υφυπουργός Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.