Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΚ@ΤΟΨΥΧΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ... ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΤΟ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ;;;

Συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και κάτω από έντονες ύβρεις συγκεντρωμένων στα δικαστήρια της Ευελπίδων, οδηγήθηκαν νωρίτερα το πρ...

Συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και κάτω από έντονες ύβρεις συγκεντρωμένων στα δικαστήρια της Ευελπίδων, οδηγήθηκαν νωρίτερα το πρωί στον εισαγγελέα οι γονείς της Αννυ.
"Κτήνος", "κάθαρμα" και "γομάρι" φώναζαν οι συγκεντρωμένοι τη στιγμή που ισχυρή αστυνομική δύναμη δημιουργούσε κλοιό γύρω από τον κατηγορούμενο καθώς το πλήθος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κατέκλυσαν τον προαύλιο χώρο, οι οποίες οδήγησαν τους κατηγορουμένους στον εισαγγελέα για το θάνατο της τετράχρονης. Το ζευγάρι στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή.
Ο πατέρας θεωρείται από την αστυνομία υπεύθυνος για το θάνατο και την εξαφάνιση της σορού του άτυχου κοριτσιού, ενώ η μητέρα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο που προκάλεσε το θάνατό του.
Νωρίτερα το πρωί, οι γονείς οδηγήθηκαν στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών, από τη ΓΑΔΑ όπου κρατήθηκαν τη νύχτα μετά τη σύλληψή τους. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να τους απαγγελθούν οι κατηγορίες.
Από νωρίς έξω από τα δικαστήρια υπήρχε συγκεντρωμένος κόσμος, ενώ επί ποδός βρίσκονταν αστυνομικές δυνάμεις για την αποφυγή επεισοδίων. Όταν το ζευγάρι εμφανίστηκε, ακούστηκαν έντονες ύβρεις. Οι αστυνομικοί έσπευσαν να οδηγήσουν τους γονείς στο γραφείο του εισαγγελέα για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Το μεσημέρι αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.




1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.