Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ: ΑΣΣΥΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!

Ένας Ασσύριος χριστιανός μαχητής αποκεφάλισε έναν τζιχαντιστή, μέλος στο Ισλαμικό Κράτος, για να εκδικηθεί τα εγκλήματα που έχει διαπράξε...

Ένας Ασσύριος χριστιανός μαχητής αποκεφάλισε έναν τζιχαντιστή, μέλος στο Ισλαμικό Κράτος, για να εκδικηθεί τα εγκλήματα που έχει διαπράξει η οργάνωση εις βάρος των Ασσυρίων στη βορειοανατολική Συρία και στο βόρειο Ιράκ.

Ο Ασσύριος χριστιανός, μαχητής του Συριακού (Ασσυριακού) Στρατιωτικού Συμβουλίου, έπιασε τον τζιχαντιστή αιχμάλωτο. Όταν ανακάλυψε ότι ήταν μέλος στο Ισλαμικό Κράτος, τον αποκεφάλισε. Το περιστατικό συνέβη κοντά στην πόλη Ταλ Ταμέρ στη βορειοδυτική Συρία.

Ο αποκεφαλισμός, όπως μεταδίδεται, έγινε με κοφτερό εργαλείο, δίχως να αναφέρεται με τι ακριβώς.

Το Ισλαμικό Κράτος, που έχει καταλάβει μεγάλες εκτάσεις στο Ιράκ και τη Συρία, έχει εξαπολύσει μεγάλους διωγμούς εναντίον των χριστιανών της Μέσης Ανατολής, οι οποίοι δεν είναι Άραβες αλλά Ασσύριοι, δηλαδή οι αρχαίοι κάτοικοι της περιοχής.

Οι Ασσύριοι είναι χριστιανοί μονοφυσίτες, ή αλλιώς προχαλκηδόνιοι Ορθόδοξοι, διότι αναγνωρίζουν τις τρεις πρώτες Οικουμενικές Συνόδους και όχι τη Σύνοδο της Χαλκηδόνας. Μονοφυσίτες χριστιανοί είναι επίσης οι Αρμένιοι, οι Σύροι της Συριακής Ορθόδοξης Εκκλησίας, οι Αιγύπτιοι Κόπτες και οι Αιθίοπες.

Το Ισλαμικό Κράτος έχει καταστρέψει ασσυριακές χριστιανικές εκκλησίες και μοναστήρια σε Συρία και Ιράκ, έχει ανατινάξει αρχαιολογικούς χώρους του αρχαίου πολιτισμού των Ασσυρίων στο βόρειο Ιράκ και διαπράττει εθνοκάθαρση ώστε να εξαφανίσει αυτόν τον αρχαίο λαό από τον χάρτη.

Οι Ασσύριοι, πριν εισβάλουν οι Άραβες στη Μέση Ανατολή, ήταν το κυρίαρχο πληθυσμιακό στοιχείο σε Ιράκ (Μεσοποταμία) και Συρία. Μεγάλους διωγμούς εναντίον των Ασσυρίων είχε εξαπολύσει και η Οθωμανική Αυτοκρατορία.

tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.