Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Α Π Ο Τ Ρ Ο Π Α Ι Ο ΒΙΝΤΕΟ !!! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ! ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ... "ΜΑΝΑ" ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΤΥΧΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ, ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΟΣ... ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΛΟΥΡΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΠΟ ΜΠΩΛ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ!

Αποτροπιασμό, θύελλα αντιδράσεων, αλλά και παγκόσμια κοινωνική κατακραυγή προκάλεσαν φρικιαστικές φωτογραφίες με το μωρό της που ανέβασ...



Αποτροπιασμό, θύελλα αντιδράσεων, αλλά και παγκόσμια κοινωνική κατακραυγή προκάλεσαν φρικιαστικές φωτογραφίες με το μωρό της που ανέβασε μία Φιλιππινέζα σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.


Σε αυτές, η άσπλαχνη μητέρα εμφανίζεται να συμπεριφέρεται στο άτυχο αγοράκι σαν να είναι σκύλος, καθώς όχι μόνο του φορά λουρί με κολάρο, αλλά το βάζει να τρώει στα τέσσερα από πιατάκι κατοικίδιου, «πυροδοτώντας» την οργή!

Με τη δημοσιοποίηση πάντως των αποτρόπαιων φωτογραφιών, σήμανε συναγερμός στις Αρχές, οι οποίες συνέλαβαν τη μητέρα και πήραν υπό την προστασία τους το μωράκι, στέλνοντάς το σε ειδική μονάδα του τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας και Ανάπτυξης της χώρας (DSWD).



Σύμφωνα πάντως με την επικεφαλής του γραφείου της υπηρεσίας DSWD στο Bataan, οι φωτογραφίες δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ιδιαίτερα κακόγουστο αστείο στο οποίο ενήλικες ανάγκασαν να πάρει μέρος και το ξαδερφάκι του μικρού. Όπως και να έχει κανείς δεν το εκτίμησε…

«Κανείς δεν έχει όμως το δικαίωμα να θεωρήσει ένα παιδί ως παιχνίδι. Όποιος το κάνει αυτό μπορεί να τιμωρηθεί σύμφωνα με το νόμο», ανέφερε η Marilyn Tigas.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η μητέρα, η οποία αναμένεται να εξεταστεί από ψυχίατρους, αναγκάστηκε λόγω της έκτασης που πήρε το θέμα, να διαγράψει το λογαριασμό της στο Facebook, ωστόσο οι εικόνες πρόλαβαν και έκαναν το γύρο του διαδικτύου, με τους χρήστες να εκφράζουν την αποστροφή τους γι΄αυτές




ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.