Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!!! ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ Ο ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΟΠΛΟΙ!!!

Σε ένοπλο αγώνα και έφοδο για την κατάληψη των οχυρών της εξουσίας, Βουλή, υπουργεία, τράπεζες και Τράπεζα της Ελλάδος καλεί ο Νίκος Μαζι...

Σε ένοπλο αγώνα και έφοδο για την κατάληψη των οχυρών της εξουσίας, Βουλή, υπουργεία, τράπεζες και Τράπεζα της Ελλάδος καλεί ο Νίκος Μαζιώτης με παρέμβασή του στην ιστοσελίδα Indymedia.
Το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα καλεί σε αγώνα για αφοπλισμό του στρατού και της αστυνομίας, τονίζοντας, πως η κοινωνική επανάσταση είναι η μόνη λύση.
«Βρισκόμαστε στο κατώφλι ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων που αφορούν την αναμενόμενη συμφωνία της κυβέρνησης Σύριζα με τους δανειστές της υπερεθνικής οικονομικής ελίτ. Η επικείμενη συμφωνία επισφραγίζει την εδώ και καιρό προαναγγελθείσα υποχώρηση της κυβέρνησης και θα αποτελέσει την αρχή του τέλους, της ούτως ή άλλως λαβωμένης συναίνεσης και ανοχής αλλά και την αρχή της πολιτικής χρεοκοπίας της, κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε όσοι πραγματικά επιδιώκουμε την ανατροπή και την επανάσταση», σημειώνει ο Νίκος Μαζιώτης.
«Αυτή την περίοδο μια στρατηγική των επαναστατών και του κινήματος, θα ήταν να υπονομεύσουν και να σαμποτάρουν τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές, πράγμα που θα οδηγούσε στην αστάθεια, στην υπονόμευση και στην ανατροπή της κυβέρνησης αλλά και στην χρεοκοπία του κράτους και του συστήματος, ως ένα πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση της επαναστατικής προοπτικής», εκτιμά το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.