Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ: ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 17ΧΡΟΝΟΥ ΓΥΦΤΟΥ...

«Χτύπησέ τον...» Αυτή ήταν η εντολή του 17χρονου, ύστερα από καβγά σε μπαρ της συνοικίας των Παλαιών, προς τον 30χρονο γαμπρό του, ο οπ...


«Χτύπησέ τον...» Αυτή ήταν η εντολή του 17χρονου, ύστερα από καβγά σε μπαρ της συνοικίας των Παλαιών, προς τον 30χρονο γαμπρό του, ο οποίος δολοφόνησε τον 29χρονο πατέρα τριών ανήλικων παιδιών Αναστάσιο Μπουμπουλά από τη Νέα Ιωνία ξημερώματα Πρωτομαγιάς.

Από την «παραγγελία» του ανήλικου μέχρι το μακελειό μεσολάβησαν ελάχιστα λεπτά. Ο εκτελεστής επιβιβάστηκε με γρήγορες κινήσεις στο αυτοκίνητό του, ένα Peugot Rallye 106, μάρσαρε και κινούμενος ανάμεσα σε πλήθος κόσμου έξω από το μπαρ στόχευσε με απόλυτη ακρίβεια τον 29χρονο.

Ο άτυχος νεαρός οικογενειάρχης παρασύρθηκε από πρόθεση, σύμφωνα με την αστυνομία· το σώμα του εκτινάχθηκε σε ύψος και πέφτοντας με σφοδρότητα στο έδαφος χτύπησε στο κεφάλι. Άφησε ακαριαία την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Το άγριο φονικό ήταν η κατάληξη μιας ταραχώδους βραδιάς στο μπαρ των Παλαιών. Ο 17χρονος Ρομά, ο οποίος εντοπίστηκε χθες ύστερα από εξονυχιστικές έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και συνελήφθη μαζί με τον 30χρονο υπήκοο Αλβανίας που εκτέλεσε την «παραγγελία» του φονικού, βρισκόταν εκεί με μια παρέα. Σε άλλη παρέα, ο 29χρονος, μαζί με τη μικρότερη αδερφή του και άλλα δύο άτομα.

Ο 17χρονος φέρεται, σύμφωνα με μάρτυρες, να διαπληκτίστηκε με τον 29χρονο για προσωπικές διαφορές. Ακολούθησε ένταση, αλλά όταν ο ανήλικος αποχώρησε από το μπαρ η κατάσταση έδειξε να εκτονώνεται.

Εκείνος ωστόσο δεν έδωσε τέλος. Πλησίαζε 4 το πρωί όταν έδωσε σήμα σε γνωστούς του να γίνει φασαρία. Στο σημείο έσπευσαν, σύμφωνα με περιγραφές, περίπου 15 άτομα. Κρατούσαν καδρόνια και οι διαθέσεις τους ήταν άγριες. Με τα ξύλα που κρατούσαν άρχισαν να τα σπάνε κι ο θόρυβος έβγαλε τους θαμώνες από τα γειτονικά μπαράκια.

Δύο από τα άτομα που κάλεσε ο 17χρονος περίμεναν την αντίπαλη παρέα μπροστά στην είσοδο του μπαρ. Οι υπόλοιποι κρύφτηκαν σε κάθετο δρόμο. Μόλις ο 29χρονος, δυο φίλοι του και η αδερφή του βγήκαν από το κατάστημα ακολούθησε συμπλοκή, την οποία επιχείρησαν να σταματήσουν άλλοι θαμώνες.

Όταν όμως ο 29χρονος κατέβηκε στον δρόμο, το αυτοκίνητο του 30χρονου όρμησε καταπάνω του.

Μετά το μοιραίο χτύπημα το όχημα απομακρύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα. Οι υπόλοιποι της ίδιας παρέας τράπηκαν επίσης σε φυγή. Ακολούθησε πανικός.

Πηγή: Ταχυδρόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.