Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟ: "ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ"!!! ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΣ "ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ...

«Αν δεν υποχωρήσουν οι Ευρωπαίοι, σε 15 ημέρες θα έχουμε πιστωτικό γεγονός» δήλωσε το πρωί της Κυριακής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανι...

«Αν δεν υποχωρήσουν οι Ευρωπαίοι, σε 15 ημέρες θα έχουμε πιστωτικό γεγονός» δήλωσε το πρωί της Κυριακής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός, σχολιάζοντας την τελευταία εμπλοκή που παρουσιάζεται στις διαπραγματεύσεις.

Μετά τις δηλώσεις στελεχών ΣΥΡΙΖΑ όλη την περασμένη εβδομάδα για εκλογές ή δημοψήφισμα, που θεωρήθηκαν «προειδοποιήσεις» εκ μέρους της ελληνικής πλευράς προς τους εταίρους, τώρα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπολύει ξεκάθαρη απειλή λέγοντας πως ακόμα και μέσα στο Μάιο, η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει.

«Πάγωσα με το δεκαπενθήμερο για το πιστωτικό γεγονός του κ. Μανιού» σχολίασε η βουλευτής του Ποταμιού Χριστίνα Ταχιάου, που παραβρέθηκε στο ίδιο τηλεοπτικό πάνελ με τον κύριο Μανιό, στην τηλεόραση του Σκάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.