Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ... ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 14ΧΡΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΕΣ...!!

Τέλος στη δράση του έβαλαν οι εργαζόμενες σε μια καφετέρια της πόλης, που ειδοποίησαν την Αστυνομία Δεν έκανε… διακρίσεις ένας 55χρονο...


Τέλος στη δράση του έβαλαν οι εργαζόμενες σε μια καφετέρια της πόλης, που ειδοποίησαν την Αστυνομία

Δεν έκανε… διακρίσεις ένας 55χρονος Αλβανός που αναζητούσαν εδώ και αρκετές ημέρες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για αλλεπάλληλα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στο Μεσολόγγι, καθώς έκανε ανήθικες προτάσεις σε ανήλικα κορίτσια αλλά και σε μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες.

Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να εντοπίσουν τον αλλοδαπό, καθώς είχαν δεχθεί δεκάδες καταγγελίες τις προηγούμενες ημέρες από γυναίκες κάθε ηλικίας, τις οποίες πλησίαζε και τους ψιθύριζε σεξουαλικά υπονοούμενα με ιδιαίτερα χυδαίες εκφράσεις. Όμως, εκείνος εξακολουθούσε να παρενοχλεί ακόμη και 14χρονα κορίτσια.

Τέλος στη δράση του έβαλαν οι εργαζόμενες σε μια καφετέρια της πόλης, που ειδοποίησαν την Αστυνομία όταν ο… «χτυπημένος» από την άνοιξη 55χρονος άρχισε να τις ενοχλεί. Παρ’ όλο που προσπάθησε να απομακρυνθεί, οι αστυνομικοί τον τσάκωσαν και τον οδήγησαν στο τμήμα όπου εκκρεμούν αρκετές μηνύσεις σε βάρος του και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.