Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...!!! ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ "LA MIRAGE" ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑΣ...

Μέσα στο γενικότερο πολιτικό χάος που επικρατεί, η κυβέρνηση φαίνεται πως βρήκε «λύση» για τους λαθρομετανάστες, αφού, όπως όλα δείχνου...


Μέσα στο γενικότερο πολιτικό χάος που επικρατεί, η κυβέρνηση φαίνεται πως βρήκε «λύση» για τους λαθρομετανάστες, αφού, όπως όλα δείχνουν, σκέφτεται να τους μετακομίσει από τις πλατείες σε κεντρικό… ξενοδοχείο!

Φουντώνουν οι φήμες για το ποιοι θα είναι τελικά οι χώροι που θα επιλεγούν προκειμένου να καταλύσουν οι εκατοντάδες λαθρομετανάστες που τις τελευταίες ημέρες καταφθάνουν καθημερινά στο κέντρο της Αθήνας από τα νησιά του Αιγαίου.

Η εικόνα της πλατείας με τους λαθρομετανάστες να γυρνούν περιμετρικά της περιοχής του ιστορικού κέντρου προκαλεί πονοκέφαλο στο κυβερνητικό επιτελείο που ψάχνει να βρει τρόπο να φιλοξενήσει τους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι όπως και να έχει ταλαιπωρούνται καθώς αναγκάζονται να παραμένουν ώρες ατελείωτες στην πλατεία και κάποιοι να κοιμούνται εκεί.

Μια από τις επιλογές της κυβέρνησης είναι να ανοίξουν χώροι που δεν χρησιμοποιούνται. Σε αυτούς, όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και δεν είναι άλλο από το ιστορικό ξενοδοχείο La Mirage το οποίο όπως όλα δείχνουν θα επαναλειτουργήσει για το σκοπό αυτό.

Το πως θα σιτίζονται όλοι αυτοί οι άνθρωποι, το έχει σκεφτεί κανείς; http://www.eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.