Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ FINANCIAL TIMES...!!! ΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...!!!

Αν η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα αποτύχει, τότε στην Ελλάδα θα κυβερνήσει η Χρυσή Αυγή, αναφέρουν σε άρθρο γνώμης που φιλοξενείται στην ...


Αν η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα αποτύχει, τότε στην Ελλάδα θα κυβερνήσει η Χρυσή Αυγή, αναφέρουν σε άρθρο γνώμης που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα τους, οι Financial Times.

Όταν δεν παραδίδουν διαλέξεις στις ευρωπαϊκές χώρες σχετικά με το πόσο λάθος έχουν χειριστεί την κρίση με το ευρώ, τότε οι αριστεροί της κυβέρνησης, αυτοπαρουσιάζονται ως σωτήρες του προλεταριάτου και των πάτριων εδαφών, σημειώνει ο αρθρογράφος σε ένα κείμενο - καταπέλτη κατά της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.

Το άρθρο τιτλοφορείται «Η ώρα των αποφάσεων» και εστιάζει στο πώς η ελληνική κυβέρνηση στο παρά πέντε της ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων δεν έχει ακόμα δεσμευτεί σε όσα ζητούν οι εταίροι. «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλει να είναι αυτός που θα οδηγήσει την Ελλάδα στα βράχια» σημειώνεται, αλλά, τονίζει ο αρθρογράφος, εάν η κυβέρνηση δεν καταφέρει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, τότε μόνη ενισχυμένη θα είναι η Χρυσή Αυγή, που έρχεται τρίτη στις δημοσκοπήσεις.

Στο τέλος του κειμένου, ο αρθρογράφος κάνει αναφορά στο Ζάλογγο και στο θρύλο του χορού του Ζαλόγγου, ενώ παρατηρεί: «Όλος ο κόσμος παρακολουθεί να δει αν ο κύριος Τσίπρας και οι συνάδελφοί του στο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζουν να αναπαραστήσουν τον Χορό του Ζαλόγγου». protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.