Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ... ΘΑ ΣΚΑΛΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ! ΕΤΣΙ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕ Η CIA ΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ... ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ MAKE-UP ARTIST ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! - ΦΩΤΟ-

Φοβούμενοι οτι ο ηγέτης των Ναζί, Αδόλφος Χίτλερ θα προσπαθούσε να διαφύγει απο την Γερμανία, οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ προσπάθησαν...


Φοβούμενοι οτι ο ηγέτης των Ναζί, Αδόλφος Χίτλερ θα προσπαθούσε να διαφύγει απο την Γερμανία, οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ προσπάθησαν να προβλέψουν πώς θα άλλαζε την εμφάνιση του.

Το Γραφείο Στρατηγικών Υπηρεσιών, ένα τμήμα της CIA, προσέλαβε τον αμερικανό make-up artist Eddie Senz να "αλλάξει την εμφάνιση" του Χίτλερ.

Η αλλοιωμένες φωτογραφίες του Senz είχαν κυκλοφορήσει μεταξύ των Συμμαχικών δυνάμεων πριν από την εισβολή (D-Day) του Ιουνίου 1944.
Η απόβαση στη Νορμανδία ήταν μία από τις μεγαλύτερες αμφίβιες στρατιωτικές επιθέσεις και η πρόβλεψη για την αντίδραση του Χίτλερ ήταν μέρος του εκτεταμένου σχεδιασμού των συμμαχικών δυνάμεων.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, στο Γερμανικό περιοδικό Der Spiegel δημοσίευσε για πρώτη φορά τις φωτογραφίες του Senz στο κοινό.






Ο Χίτλερ χωρίς μαλλιά και το διάσημο μουστάκι του





Αλλαγή κόμμωσης, γυαλιά και χοντρό μουστάκι



Ο Χίτλερ με γενιάδα




Η γνωστή χωριστρα αλλάζει πλευρά, το μουστάκι μικρότερο και χοντρός σκελετός στα γυαλιά




Ο Αδόλφος χωρίς μουστάκι και φυσικό μαλλί




Πηγή - Business Insider/Reuters
Απόδοση/Επιμέλεια - OnAlert

3 σχόλια

  1. Με δεδομένο ότι ο Αδόλφος ανήκε στον "σκούρο" αλπικό τύπο μπορούν να τον φωτομοντάρουνε όπως τους βολεύει.Η "ομοιότητα" είναι εντυπωσιακή πάντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ????????.........με ποιον μοιάζει ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.