Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑ ΠΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΙΑ;;; ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ... ΜΠΑΦΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!!! Ε, ΡΕ ΜΠΑΖΟΟΟΟΟ....

Η γνωστή τραγουδίστρια πόσταρε μια φωτογραφία της στην οποία την βλέπουμε να είναι γυμνή μέσα στην μπανιέρα της και να καπνίζει... μαριχ...

Η γνωστή τραγουδίστρια πόσταρε μια φωτογραφία της στην οποία την βλέπουμε να είναι γυμνή μέσα στην μπανιέρα της και να καπνίζει... μαριχουάνα. Μπορεί στην καριέρα της να μην κάνει πολλά η τραγουδίστρια ωστόσο σε ότι έχει να κάνει με την όλη της παρουσία στον χώρο της showbiz είναι sexy και ξέρει πώς να προκαλεί και να γίνεται θέμα συζήτησης.

Ο λόγος για τη Miley Cyrus!

http://www.markos.tv

2 σχόλια

  1. ΑΙΣΧΟΣ! ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΥΡΙΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΟΠΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ "ΔΙΠΟΔΟΥ ΖΩΟΥ" ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ !
    ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΑΝΩ-ΘΡΩΣΚΩ) ΕΙΝΑΙ ...."ΓΡΑΦΙΚΟΣ" ΚΑΙ "ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΣ" ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΧΑΛΑΡΩΤΗΤΑΣ ! Α ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ !!
    ΠΑΛΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ
    ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡ.ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΥ
    ΣΥΝΟΔΕΙΠΟΡΟΣ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΚΑΨΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ 1985

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΚΟΜΙΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΟΙ ΨΕΥΔΕΛΗΝΕΣ ,ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΡΩΜΙΟΙ....ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΜΗ....ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ..ΟΧΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.