Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ... ΠΗΡΑΝ ΟΜΗΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ...

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε την Πέμπτη (30/4/2015) στο υποκατάστημα της Τράπεζα Πειραιώς στον Αμπελώνα Λάρισας - Ενημερώθηκε και η Αντιτρομ...

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε την Πέμπτη (30/4/2015) στο υποκατάστημα της Τράπεζα Πειραιώς στον Αμπελώνα Λάρισας - Ενημερώθηκε και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία
Αυτό που εξετάζουν πλέον οι Αρχές είναι το αν η ληστεία έγινε από την «συμμορία του Διστόμου».
Υπενθυμίζεται ότι η συμμορία αποτελείτο από τους: Σπύρο Δραβίλα (πρώην συνεργός του Παλαιοκώστα), Σπύρο Χριστοδούλου και τον Γιώργο Πετρακάκο (συνεργό του Μαζιώτη σε ληστεία).
Οι Αρχές πλέον πραγματοποιούν εξονυχιστικές έρευνες στο υποκατάστημα, εξετάζοντας βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και ψάχνουν για αποτυπώματα που θα τους βοηθήσουν να ανακαλύψουν την ταυτότητα των δραστών.
Οι τρεις δράστες εισέβαλλαν στο κατάστημα το μεσημέρι της Πέμπτης (30/4) κρατώντας όπλα και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. μαρτυρίες αναφέρουν πως είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά του και φορούσαν περούκες.
Οι δράστες κατά την είσοδό τους στο υποκατάστημα φώναξαν «ληστεία» στη συνέχεια άρπαξαν τα χρήματα που περιείχαν τα ταμεία.



Μάλιστα πήραν και ως όμηρο την υποδιευθύντρια του καταστήματος την οποία και άφησαν ελεύθερη αφότου βγήκαν από το υποκατάστημα.
Το χρηματικό ποσό που κατάφεραν και άρπαξαν οι δράστες δεν έχει διευκρινιστεί ακριβώς αλλά εκτιμάται ότι κυμαίνεται μεταξύ 100 και 170 χιλιάδων ευρώ.
Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των τριών δραστών.
Πηγή φωτογραφιών: paidis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.