Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΖΑΜΠΑΖΗ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΘΕΜΙΣ ΣΚΟΡΔΕΛΗ...!!!

Η Χριστίνα Τζαμπάζη ισχυρίζεται ότι τέσσερις άγνωστοι εισέβαλλαν στο γραφείο της και τα έκαναν γυαλιά καρφιά, ενώ χτύπησαν και την ίδ...


Η Χριστίνα Τζαμπάζη ισχυρίζεται ότι τέσσερις άγνωστοι εισέβαλλαν στο γραφείο της και τα έκαναν γυαλιά καρφιά, ενώ χτύπησαν και την ίδια

Επίθεση από κουκουλοφόρους καταγγέλλει η πρώην συνήγορος του χρυσαυγίτη δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά.

Η Χριστίνα Τζαμπάζη ισχυρίζεται ότι τέσσερις άγνωστοι εισέβαλλαν στο γραφείο της και τα έκαναν γυαλιά καρφιά, ενώ χτύπησαν και την ίδια. Όπως καταγγέλλει όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά, στο γραφείο της στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Χαριλάου Τρικούπη στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως λέει η ίδια: «Μια γυναίκα μου είχε κλείσει ραντεβού για τις 18:15 το απόγευμα. Όταν άνοιξα, μπήκε μέσα στο γραφείο μου μια γυναίκα και πίσω της ακόμα τρεις άντρες με κουκούλες στα πρόσωπά τους, φορούσαν μαύρα ρούχα, γυαλιά και γάντια. Ένας από αυτούς με χτύπησε στο κεφάλι, ενώ οι άλλοι κατέστρεφαν ό,τι υπήρχε στο χώρο».

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η κυρία Τζαμπάζη, οι άγνωστοι φώναζαν «Φασίστες θα πεθάνετε» και για το λόγο αυτό η ίδια πιστεύει πως η επίθεση σχετίζεται με την ανάμειξή της στην υπόθεση Ρουπακιά, αλλά και το γεγονός πως τώρα είναι συνήγορος της κατηγορούμενης για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, Θέμιδας Σκορδέλη.

Όπως λέει η κυρία Τζαμπάζη, κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων, ενώ αύριο θα επισκεφθεί και νοσοκομείο για τα τραύματά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.