Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ Η ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΛΟΥ... ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

Ένταση δημιουργήθηκε στον αέρα του δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» μεταξύ της παρουσιάστριας Ελεονώρας Μελέτη και της δημά...


Ένταση δημιουργήθηκε στον αέρα του δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» μεταξύ της παρουσιάστριας Ελεονώρας Μελέτη και της δημάρχου Τήλου Μαρίας Καμμά-Αλιφέρη, με αφορμή το θέμα της παράνομης μετανάστευσης.

Η Ελεονώρα Μελέτη, με αφορμή την προτροπή της αναπληρώτριας υπουργού Μετανάστευσης Τασίας Χριστοδουλοπούλου προς τους δημάρχους της χώρας να φτιάξουν δομές φιλοξενίας των παράνομων μεταναστών, είπε προς τη δήμαρχο Τήλου: «Εγώ αν ήμουν πρόσφυγας θα έκανα τα πάντα για να μεταφέρω την οικογένειά μου σε ένα νησί που ξέρω ότι έχουν βρει φαγητό στέγη και φροντίδα 2.500 άνθρωποι, ενώ οι κάτοικοι του νησιού είναι μόλις 800».

Η Μ. Καμμά απάντησε «μη δημιουργείτε εντυπώσεις» και επεσήμανε ότι «δημιουργείτε υπόνοιες ότι υπάρχουν οργανωμένα γραφεία μεταναστών που φέρνουν τους πρόσφυγες σε συγκεκριμένα νησιά». Κάλεσε δε την παρουσιάστρια του «Ε» αν έχει συγκεκριμένες πληροφορίες να τις καταγγείλει στις αρμόδιες Αρχές.

«Σαφώς και δεν πρόκειται για πακέτο προσφορών για τους πρόσφυγες, αλλά σαφώς και το γνωρίζετε ότι πίσω από όλα αυτά τα κύματα μεταναστών υπάρχουν δουλέμποροι, δεν το λέω εγώ, το λέει όλος ο κόσμος» ανταπάντησε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η δήμαρχος Τήλου τότε τη ρώτησε: «Το όνομά σας;». «Μελέτη Ελεονώρα λέγομαι. Θα έπρεπε να ξέρετε πού φιλοξενείστε τουλάχιστον. Εγώ το δικό σας όνομα δεν το γνώριζα, αλλά το έμαθα από τους συνεργάτες μου», είπε η παρουσιάστρια του «Ε».

«Δεν με ενημέρωσαν» είπε η Μαρία Καμμά-Αλιφέρη. Για να απαντήσει η Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είναι δική τους δουλειά. Είναι δική σας δουλειά να μάθετε με ποιον θα μιλάτε. Θα πρέπει να ενημερώνεστε και μόνη σας για κάποια ζητήματα, κυρία Αλιφέρη-Καμμά. Εγώ ενημερώθηκα ακόμα για τον τόνο του επιθέτου σας» (σ.σ.: στην τηλεόραση το επίθετο της Καμμά γραφόταν με κεφαλαία).

Η ένταση μεταξύ των δύο κυριών συνεχίστηκε και η δήμαρχος Τήλου είπε «λυπάμαι πολύ, γεια σας» και η σύνδεση τελείωσε εκεί.


3 σχόλια

  1. μπραβο ρε ελεωνορα μια χαρα της τα ψαλλες γιατι νομιζουν οτι (ακομη) τρωμε κουτοχορτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας φέρνουν με το ζόρι εκπαιδευμενους τζιχαντιστες, να βυθίζονται άμεσα όλα τακαράβια η πλοία και οτιδήποτε άλλο παράνομο εντός της χώρας έρχεται από την Τουρκία η πιο νότια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ρε παιδια...κατεβαινουν στη Τηλο και ψαχνουν να βρουνε τη Ρωμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.