Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ (ΕΝΙΟΤΕ ΓΥΜΝΟ) ΑΝΙΨΟΥΔΙ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ...

Ο Χάρης Γιακουμάτος, ανιψιός του βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου και πρωταθλητής του πόλο υποδύεται στον Alpha το γυμνό μοντέλο! ...



Ο Χάρης Γιακουμάτος, ανιψιός του βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου και πρωταθλητής του πόλο υποδύεται στον Alpha το γυμνό μοντέλο!

Χθες εισέβαλε στο «Σόι σου» και αναστατώνει τον γυναικείο πληθυσμό της σειράς και όχι μόνο!

Η Αλεξάνδρα (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) φιλοτεχνεί το νέο της καλλιτεχνικό δημιούργημα, για το οποίο χρησιμοποιεί έναν νεαρό άνδρα ως μοντέλο.


Το γεγονός ότι κλείνεται μαζί του ώρες στο εργαστήριο κάνει τον Μενέλαο (Παύλος Ορκόπουλος) να ζηλεύει και να προσπαθεί να ξανακερδίσει το ενδιαφέρον της, κάνοντας ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή του.


Τα παιδιά του τον θεωρούν υπερβολικό, μέχρι τη στιγμή όμως που το μοντέλο εμφανίζεται μπροστά τους μόνο με τα απολύτως απαραίτητα. Βλέποντας τη Λυδία (Βάσω Λασκαράκη) και την Αντωνία (Ιωάννα Ασημακοπούλου) να μένουν με το στόμα ανοιχτό, ο Σάββας (Μελέτης Ηλίας) και ο Κωνσταντίνος (Αλέξανδρος Μπουρδούμης) αποφασίζουν ότι ήρθε καιρός να αλλάξουν τρόπο ζωής, εμφάνιση και στυλ. Τι θα προλάβουν άραγε να κάνουν σε μια μέρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.