Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΟΜΒΑ: Ο ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ΤΗΣ «ΕΣΠΡΕΣΣΟ» ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΣΤΙΑ»!.. - ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΥΡΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!..

Η ιστορική εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» περνά στα «χέρια» της εκδοτικής επιχείρησης «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ» του Γιάννη Φιλιππάκη, που εκδίδει της εφημε...



Η ιστορική εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» περνά στα «χέρια» της εκδοτικής επιχείρησης «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ» του Γιάννη Φιλιππάκη, που εκδίδει της εφημερίδες «Δημοκρατία» και «ESPRESSO»

Η κίνηση αυτή αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις στον χώρο του τύπου.

Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΕ αναφέρει:

H A.E. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, η μεγαλύτερη εκδοτική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον ημερήσιο τύπο, ανακοινώνει την συμμετοχή της στην ΄΄Α.Ε.Ε. ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΕΣΤΙΑ΄΄, η οποία εκδίδει την ιστορικότερη εφημερίδα που κυκλοφορεί στην Ελλάδα, την εφημερίδα ΄΄ΕΣΤΙΑ΄΄. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις οικογένειες των Αδ. Κύρου και Αλ. Ζαούση για την τιμή που μας έκαναν να μας εμπιστευθούν στην συνεργασία για την συνέχιση έκδοσης της αρχαιότερης Ελληνικής εφημερίδας.

Από το 1894, η ΄΄ΕΣΤΙΑ΄΄ υπηρετεί πιστά την έντιμη δημοσιογραφία. Πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε το ποιοτικό έργο και να φανούμε αντάξιοι τόσο της εμπιστοσύνης των ιδρυτών όσο και των προσδοκιών των αναγνωστών της έγκριτης εφημερίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.