Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΝΘΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΗΜΙΣΥ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑΣ: ΔΕΝ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΡΟΗ!!! ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η.. ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ!!!

Ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Θόδωρος Δρίτσας, σε δηλώσεις του την Κυριακή, αρνήθηκε ότι αυξήθηκε η μεταναστευτική ροή λόγω της πολιτι...

Ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Θόδωρος Δρίτσας, σε δηλώσεις του την Κυριακή, αρνήθηκε ότι αυξήθηκε η μεταναστευτική ροή λόγω της πολιτικής της νέας κυβέρνησης.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε στον ΣΚΑΪ το Μάρτιο εισήλθαν 7.266 μετανάστες ενώ τον περασμένο Οκτώβριο εισήλθαν 7.463 και 7.526 τον Σεπτέμβρη.

Ο κ Δρίτσας έκανε λόγο για «ορυμαγδό και επικοινωνιακή τρομολαγνεία» σχετικά με το θέμα των μεταναστευτικών ροών και τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει εθνικό σχέδιο δράσης για το μεταναστευτικό.

Μάλιστα ο ίδιος συνεχάρη τους άνδρες του Λιμενικού για την περίπτωση της μητέρας από το Καμερούν που γέννησε στη λέμβο, ενώ προσπαθούσε να αποβιβαστεί στη Σάμο με άλλους 36 μετανάστες. Τα μωρά και η μητέρα τους έχουν διακομιστεί στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας.

iefimerida.gr

1 σχόλιο

  1. ΤΙ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ(κυρα τασια) ΑΝ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΑΔΑ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΓΕΜΑΤΗ 16.000 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3000000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ,1800000 ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ 2500000 ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΜΙΣΘΟΥΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ Η 'ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ' ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ -ΣΚΑΝΔΑΛΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.