Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΣ ΠΟΥΤ@Ν@Σ!!! ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ... ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ!!!

Περίπου σαράντα ένοπλοι Αλβανοί εισέβαλαν τα ξημερώματα σε αστυνομικό φυλάκιο του χωριού Γκόσιντσε, κοντά στα σύνορα με το Κόσοβο και αφόπλι...

Περίπου σαράντα ένοπλοι Αλβανοί εισέβαλαν τα ξημερώματα σε αστυνομικό φυλάκιο του χωριού Γκόσιντσε, κοντά στα σύνορα με το Κόσοβο και αφόπλισαν τους αστυνομικούς, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές από τα Σκόπια.
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της χώρας, Ίβο Κότεσκι, ο οποίος έκανε λόγο για τρομοκρατική επίθεση, δήλωσε ότι οι ένοπλοι έφεραν στολές του UCK και εισήλθαν στο έδαφος των Σκοπίων από το Κόσοβο.
Κατά την εισβολή τους στο αστυνομικό τμήμα έδεσαν με χειροπέδες τρεις από τους τέσσερις αστυνομικούς του φυλακίου και χτύπησαν ακόμη έναν.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ένοπλοι, κατά την εισβολή τους στο αστυνομικό φυλάκιο, είπαν στους αστυνομικούς ότι είναι μέλη του UCK και πως δεν αναγνωρίζουν την ειρηνευτική συμφωνία της Οχρίδας από το 2001 (με την οποία δόθηκε τέλος στις ένοπλες συγκρούσεις που είχαν ξεσπάσει τότε μεταξύ Αλβανών ανταρτών και κυβερνητικών δυνάμεων των Σκοπίων).
«Εμείς είμαστε από τον UCK. Να διαμηνύσετε στον Γκρούεφσκι (σ.σ. πρωθυπουργός των Σκοπίων) και στον Αχμέτι (σ.σ. αρχηγός του μεγαλύτερου αλβανικού κόμματος στα Σκόπια, το οποίο συμμετέχει στην κυβέρνηση της χώρας) ότι δεν μπορούν να σας σώσουν. Θέλουμε το δικό μας κράτος και δεν αναγνωρίζουμε συμφωνίες όπως αυτή της Οχρίδας.
Αν σας συλλάβουμε ξανά θα σας σκοτώσουμε» φέρεται να είπε ο επικεφαλής των ενόπλων Αλβανών που εισέβαλαν στο αστυνομικό τμήμα, σύμφωνα με την αστυνομία.
Οι ένοπλοι φέρονται να κατέγραψαν με κάμερα την εισβολή τους στο αστυνομικό φυλάκιο του χωριού Γκόσιντσε.


www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.