Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΚΡΑ ΔΙΔΥΜΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΥΛΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΥ ΑΔΡΕΥΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΓΙΝΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΜΕ ΞΥΛΟ ΜΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ...

Η 26χρονη Alexis Keslar πήγαινε με τα δυο άτυχα αγοράκια της παράλληλα με το αυλάκι και σε επικλινές έδαφος, όταν είδε να τα περιτριγυρ...


Η 26χρονη Alexis Keslar πήγαινε με τα δυο άτυχα αγοράκια της παράλληλα με το αυλάκι και σε επικλινές έδαφος, όταν είδε να τα περιτριγυρίζει μια μέλισσα. Άρπαξε ένα ξύλο που βρήκε κάτω και στην προσπάθειά της να τη διώξει το καροτσάκι ανεξέλεγκτο κύλησε προς το ορμητικό αλλά και εξαιρετικά βαθύ κανάλι στο οποίο και βυθίστηκε αμέσως, οδηγώντας στον θάνατο τα δίδυμα τα οποία ήταν δεμένα με τη ζώνη σε αυτό.

Τρομοκρατημένη η μητέρα επιχείρησε να τα βγάλει έξω κάτι το οποίο ωστόσο δεν κατάφερε, καθώς τα νερά εκινούντο με μεγάλη ταχύτητα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, όλα αποδεικνύουν πως επρόκειτο για ένα τραγικό δυστύχημα, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ή υπόνοια για ανθρωποκτονία. Ο εκπρόσωπος των Αρχών διαβεβαίωσε πως η Keslar επιχείρησε να σώσει τα παιδιά της κάτι που ήταν αδύνατον, και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να ειδοποιήσει άμεσα τις Αρχές καθώς, το κινητό της τηλέφωνο είχε πέσει και αυτό μέσα στο αρδευτικό κανάλι.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα σωστικά συνεργεία χρειάστηκαν περισσότερη από μία ώρα προκειμένου να εντοπίσουν και στη συνέχεια να βγάλουν στην επιφάνεια τα πτώματα των δυο αγοριών, κάτι το οποίο σημαίνει πως ακόμη και αν η μητέρα προλάβαινε να καλέσει αμέσως σε βοήθεια, τίποτε δεν θα άλλαζε την τραγική μοίρα των δυο αδελφών, που η μοίρα την ίδια ακριβώς στιγμή τους έφερε στη ζωή και την ίδια ακριβώς τα οδήγησε στον θάνατο.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.